В новините
 
14.12.2004 15:18   Новината е видяна 4062 пъти
Гергьовден иска да бъде свикано Велико Народно събрание
Писмо с искане за свикване на Велико Народно Събрание ще изпрати партия “Гергьовден” до президента Георги Първанов и премиера Симеон Сакскобургготски. Това обяви днес в Бургас лидерът на партията Любен Дилов-син. Идеята на следващото Велико Народно Събрание е да бъдат променени някои закони, най-важни от които са този за политическите партии и законът за МВР, след което то да се саморазпусне, заличавайки напълно от общественото съзнание идеята за себе си. Според Дилов-син, отношение по този проблем президентът и премиерът трябва да вземат до края на тази година.


Вицепремиерът и министър на транспорта и съобщенията Николай Василев ще посети утре пристанище Бургас. В порта той ще се запознае с развитието на Проекта “Разширение на Пристанище Бургас : нов източен вълнолом, подходен навигационен канал и терминал за насипни товари” и по-специално с новостроящия се кран-разтоварач за насипни товари. Кранът е част от Пакет 2 на Проекта. Пакет 2 се състои от съвременна техника, необходима за дейността на Пристанището. Най-важните елементи от техниката са двата крана-разтоварачи на насипни товари.


Пет графики на известни български художници,от които две на Петър Пецин ще бъдат разпродадени на благотворителен търг,който ще се състои на 20 декември тази година,събраните пари от него ще бъдат дарени за животоспасяващата операция на дете от Бургас.Организирането на търга е инициатива на колектива на драматичен театър “Адриана Будевска” и областното ръководство на Българския червен кръст и ще премине под мотото “В Коледната вечер да бъдем с малската Мария и с милосърдието си да подарим надежда”.Председателят на областното червеноскръстко движение Георги Станилов гарантира пълна прозрачнсот при набирането на паричните средства,които след приключването на търга ще бъдат предадени на родителите на болното дете.


Труп на мъж откриха несебърските полицаи на пътя Бургас - Слънчев бряг. Разследването е установило, че тялото е на 41 годишния А.А. от село Гълъбец. Мъжът е бил блъснат от неизвестен автомобил в района на Слънчев бряг – запад.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |