В новините
 
22.12.2004 15:35   Новината е видяна 3750 пъти
"БСП няма да е разединена" Стойко Танков пред Дарик радио
На предстоящите парламентарни избори БСП – Бургас няма да се появи разединена, заяви в интервю за Дарик председателят на общинския съвет на БСП Стойко Танков. Той добави, че е невъзможно вотът на членовете и червени симпатизанти да бъде подменен на изборите. На свое заседание късн снощи общинският съвет на партията номинира 13 души за кандидати за бъдещи депутати. В първоначалният вид листата води председателя на Висшия съвет Сергей Станишев, в челните места за кандидат – депутати са още директорът на Националния исторически музей професор Божидар Димитров, който е роден в Созопол и Бургаският поет и драматург Недялко Йорданов.


Всички пътища в Бургаска област са нормално проходими при зимни условия, съобщиха за Дарик дежурните диспечери от Пътно управление. Единственото ограничение до момента е за пътния участък “Слънчев бряг – Обзор”. Там всички автомобили трябва задължително да се движат с вериги. Сняг вали в района на Ришкия проход. Очаква се до падането на вечерта там също да бъде въведено задължително движение с вериги. По-тежка е пътната обстановка в Руенско, където до момента няма бедстващи автомобили, всички села в планинската община нормално са снабдявани с вода и електричество, там е организиран специален щаб, който да започне работа при влошаване на обстановката.

Торбичка с лакомства, шоколади и книжки навръх Коледа ще получи всяко от 900- те деца в училищата и детските градини на Община Приморско За целта от общинския бюджет са били отделени 3 000 лева. Около 10 000 лева за Коледна и Новогодишна украса е отделила тази година Община Приморско. Средствата са използвани изцяло за обновяването на празничната украса. Изцяло преобразена за празника ще бъде и лятната естрада в града. Там навръх 31 декември ще се изявят народния певец Георги Димов, ансамбъл „Приморско” и чалга певиците Екстра Нина и Вероника. Точно в полунощ с приветствие към жителите на Община Приморско ще се обърне кметът на общината инженер Димитър Димитров. За жителите на Приморско за празника е предвидено бяло и червено вино.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |