В новините
 
28.12.2004 10:35   Новината е видяна 3465 пъти
Двама кметове ще се борят за място в депутатската листа на БСП
Кметовете на Несебър Николай Трифонов и на Малко Търново Иван Иванов са номинирани за кандидат- народни представители, съобщиха от областното ръководство на БСП. За депутатската листа е предложен и кметът на село Люляково- община Руен Добрин Стоянов. Най- много номинации за бургаската листа е събрал областният лидер на социалистите Любомир Пантелеев. Неговата кандидатура е била издигната от всички общински структури на партията.
27 са местните кандидатури за народни представители, издигнати от общинските ръководства на БСП. Само 3 от тях са на жени. Заместник кметът доц. Маруся Любчева и Тинка Желязкова са предложени от бургаската структура. От организацията в Приморско е предложена Лиляна Димова. Най- младият кандидат за народен представител на социалистите е 25 годишният Яни Янев от Царево.
13- те общински организации на БСП в областта са поискали водач на листата от Бургас да бъде лидерът на партията Сергей Станишев. Предложенията за гражданската квота са Любен Корнезов, проф. Божидар Димитров и поетът Недялко Йорданов.
До 31 януари 2005 година Висшият съвет на БСП ще утвърди водачите на листи, местата и имената на кандидат- депутатите от коалиционната и гражданската квота. През февруари, Областният съвет на партията ще подреди кандидадите за народни представители от Бургаски регион, а крайният вариант на листата ще бъде утвърден от ВС на БСП.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |