В новините
 
21.01.2005 09:33   Новината е видяна 3205 пъти
Награждават журналисти с материали срещу корупцията
За трети път Коалиция 2000 обявява конкурс за журналистически материали, насочени срещу корупцията. Материалите за конкурса, които трябва да са публикувани или излъчени в рамките на календарната 2004 година, могат да се изпращат до 31 януари 2005 г. в Центъра за изследване на демокрацията в София по пощата или да се донесат лично.
Участниците в конкурса ще се сътезават в две категории: печатни и електронни медии. Призьорите ще бъдат обявени на официална церемония през месец март тази година.
Материалите за участие в конкурса могат да се предлагат както от самите автори, така и от техни колеги или читатели и зрители. Всеки автор може да участва само с един материал, независимо дали е предложен от него или е номиниран от друг. Материалите от печатните медии могат да са на хартия или на електронен носител, но трябва да са придружени и с копие от публикацията. Материалите от електронните медии се представят на аудио или видеозапис и свален текст на разпечатка.
Специално жури от специалисти в областта на медиите ще оценява материалите. Основните критерии за оценка ще бъдат общественият отзвук и ефектът от тях в противодействието срещу корупцията.
Журито ще оценява и професионалните достойнства и качества на материала.

Наградите на Коалиция 2000 за най-добри материали срещу корупцията бяха учредени през 2002 година с цел да стимулира активната антикорупционна позиция на отделни журналисти и на медиите като цяло.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |