В новините
 
04.02.2005 12:17   Новината е видяна 4043 пъти
Нешев отнесе 5 куршума в СИК-войната, но по чудо оцеля
Евгени Нешев, съдружник на убития през миналата година в Бургас Николай Пиперков, бе намерен прострелян в Бургас,

Раненият е открит на партерен етаж на ул. “Болярска” № 16 и е откаран своевременно е в болницата, предаде БГНЕС. По тялото му са констатирани пет входно-изходни рани, които не са засегнали важни вътрешни органи. След лекарска намеса, 42-годишният мъж е настанен за лечение в бургаската болница, без опасност за живота. Пиперков беше взривен 23 февруари миналата година в автомобила си. Тогава стана ясно, че Пиперков е търгувал с петрол повече от 10 г. Той минаваше за човек на екссикаджийския бос Пламен Дишков-Кела. Откакто Кела се издирва за убийството на Димитър Стаматов-Мастара, бизнесът с петрола пое Евгени Нешев. Смята се, че Пиперков беше дясната му ръка. По случая е образувано следствено дело.
Припомняме, че миналото лято бургаският окръжен съд оправда напълно сочения за шеф на останките от СИК по Черноморието Пламен Дишков-Кела. 5-членен състав на съда постанови, че Кела е невинен по обвинение, което прокуратурата му бе повдигнала за убийството на бургаския предприемач Димитър Стаматов- Мастара. Дишков е в неизвестност и се издирва чрез Интерпол. Келът бе натопен за поръчител на убийството на Мастара от прекия извършител 41-годишния Бойко Стоянов, когото съдът осъди на 20 години затвор при първоначален строг режим. Бургаският съд постанови още Стоянов да изплати на съпругата на Мастара и на сина му Йордан по 30 000 лв.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |