В новините
 
19.04.2005 14:16   Новината е видяна 3021 пъти
Надежда Михайлова удари шамар на СДС - Бургас
Любен Дилов - син оглави листата на кандидат - депутатите на Обединените демократични сили в Бургас за предстоящите парламентарни избори . Това обяви Националният съвет на СДС.
До последния момент надеждите на сините в града бяха листата да се оглави от Областния председател на партията Васил Камберов. Той бе посочен единодушно за водач от структурите на партията в Бургас и региона.
Надежда Михайлова, обаче предпочете лидерското място в Бургас да бъде дадено на коалиционните партньори от "Гергьовден".
Много вероятно е напрежението в структурите на сините да ескалира след избора на Любен Дилов.
"Решението е взето на базата на коалиционното споразумение. Аз бях един от най - големите радетели за създаването на тази коалиция. Шансът се падна на нас, коалиционен партньор да е водач в Бургас"- заяви за Бургас инфо Васил Камберов.
Той допълни още, че СДС ще работи за успеха на коалицията на предстоящите парламентарни избори.
Областният лидер в Бургас остави без коментар въпроса дали ще се откаже от второто място в листата.

От своя страна лидерът на "Гергьовден" в Бургас Георги Маринчев коментира, че Любен Дилов е избран за водач в Бургас на базата на коалиционното споразумение.
"Все пак Любен Дилов е лицето на "Гергьовден" и е достатъчно популярна личност. Искрено се партньорите ни най - вече от СДС да подходят политически зряло и да няма напрежение по време на кампанията.Голяма отговорност е да направим една добра и атрактивна кампания. Смятам, че стила на "Гергьовден" съчетан с опита на големите и по- консервативни организации ще постигнем по - добри резултати"- каза още Маринчев.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |