В новините
 
26.04.2005 09:42   Новината е видяна 3587 пъти
Тракийски фолклорен събор за Гергьовден в Поморие
Във връзка с празника на Поморие – 6 май – Гергьвден Община Поморие организира за жителите и гостите на града празнична програма в дните от 2 до 8 май.
За втора поредна година на 5 май ще се проведе Тракийски фолклорен събор „Гергьовден” с надпяване и надсвирване на индивидуални изпълнители и групови формации от региона и страната. От тракийското дружество в града съобщиха, че очакват министър Соломон Паси да посети събора.
Театралната трупа към читалище „Просвета” ще ни изненада този път с комедиен мюзикъл по Уди Алън. Премиерата ще бъде на 4 май в Поморийската калолечебница.
На 6 май от 10.00 часа в църквата на манастир „Св. Георги” тържествена Гергьовденска литургия ще отслужи сливенският митрополит Йоаникий, а от 10.30 е организирана празнична програма с участието група Б.Т.Р. и други изпълнители.
От 6 до 8 май в почивна база „Габрово” ще се проведе мултимедиен фестивал „Оpenbungalsunderloops” с участието на български диджеи и световноизвестния гост от Германия Len Faki.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |