В новините
 
20.05.2005 14:16   Новината е видяна 3354 пъти
Севлиевски наложи мониторинг на цените на тока
Министърът на енергетиката и енергийните ресурси Мирослав Севлиевски издаде заповед за създаване на работна група в енергийното министерство за събиране, актуализиране, анализ и оценка на информация за ценовите предложения, подготвяни от електроразпределителните дружества.

Работната група ще се ръководи от Иванка Диловска - директор на дирекция "Проекти, структурна реформа и държавно участие”, и Димитър Кишкилов - директор на дирекция "Електроенергетика и топлоенергетика".

Тя ще предоставя актуална информация по процедурите за внасяне и одобряванеот Държавната комисия по енергийно и водно регулиране на ценовите предложения на ЕРД, в съответствие с изискванията на Закона за енергетиката и Наредбата за регулиране на цените на електрическата енергия.

Работната група ще изготвя и анализ на ценовите предложения от гледна точка на съответствието им с регулаторната и законовата нормативна база и влиянието им върху енергийните разходи на населението по категории потребители, както и от гледна точка на регионалните цени на електроенергия.

Ще оценява и въздействието на предложените от ЕРД цени и тарифи, върху финансовото състояние на дружествата, в частност – изпълнението на инвестиционните ангажименти.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |