В новините
 
02.06.2005 21:42   Новината е видяна 3382 пъти
Втори презентационен семинар „Европейски добри практики за предоставяне на социални услуги”
На 3 юни в курортен комплекс Слънчев бряг - х-л „Сокол” ще се състои втория презентационен семинар „Европейски добри практики за предоставяне на социални услуги”.
Семинарите ще се проведат в осем от градовете на страната ни, с участието на професионалисти от държавни, общински и неправителствени институции, работещи в социалната сфера.
В к.к. Слънчев бряг ще участват специалисти от четири области: Бургас, Ямбол, Варна и Добрич. На събитието ще присъстват зам. кметове, експерти по закрила на детето, регионални и общински директори на социални служби и представители на неправителствени организации.
Целта на събитието е да съдейства за интегриране на България в Европейския съюз в областта на социалните дейности и повишаване качеството на грижите за децата и семействата, чрез популяризиране на европейската социална политика и на европейските практики за предоставяне на социални услуги.
Проектът се финансира от програма „Европа 2003”, като във всеки един семинар ще участва френски експерт в социалната сфера, където се предоставят реални социални услуги за деца, семейства и хора в нужда. Проектът се реализира от Институт по социални дейности и практики (ИСДП) в партньорство с Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ).
Повече информация събитието в к.к. Слънчев бряг и за проекта можете да получите в интернет страница www.sapibg.org, както и на телефон 0898514701





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |