В новините
 
15.07.2005 11:36   Новината е видяна 3181 пъти
Ново изявление на ръководството на ПФК "Нафтекс"
Във връзка с коментарите на представители на БФС и Професионалната лига, че ръководството на ПФК “Нафтекс”АД е премълчало или укрило информация за съмненията относно уговорки и залози на мачове през пролетно-летния сезон на 2004 година, сме длъжни да декларираме:

Цялата информация за възникналите съмнения за симулативна игра и договаряне на резултати от срещите от страна на бивши играчи и треньори на отбора е предоставена своевременно на медиите, след като ръководството е взело административни мерки за отстраняване на лицата, уличени в тези действия.

На 19 април 2004 г. е отстранен капитана на отбора Малин Орачев като е отправено предупреждения към спортно-техническото ръководство и играчите, че няма да допуснем уронване на престижа на клуба като същите мерки ще бъдат приложени към всеки футболист, който допусне да породи подобни съмнения, независимо от постиженията в неговата футболна кариера.

На 6 май 2004 г. са освободени старши-треньорът Димитър Димитров и помощник-треньорите Димитър Стойчев и Златко Янков, заради създадената обстановка, позволяваща спекулации и съмнения в почтеността на клуба.

Тези информации са предоставени на медиите, а с позицията ни е запознат и БФС. Всички вестници и електронни медии тогава отразиха събитията. Затова буди недоумение фактът, че още тогава ръководството на БФС не се самосезира за проверка и не предприе никакви действия, въпреки настояванията ни за изясняване на случаите. Ето защо не приемаме коментарите за забавяне и укриване на информация, които постфактум правят лица от футболните среди.

Предоставяме на Вашето внимание изявленията за медиите от април и май 2004 г. на Съвета на директорите, които показват, че ръководството е било ясно и категорично в своята позиция и в мотивацията на своите решения.

Ръководството на ПФК “Нафтекс” отново изразява готовността си да съдейства на всички упълномощени органи, включително на прокуратурата, като предостави необходимите документи, за изясняване на случаите.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |