В новините
 
03.10.2005 13:39   Новината е видяна 4011 пъти
Васил Камберов: Само общи действия водят към успеха!
Областния председател на Съюза на демократичните сили в Бургас Васил Камберов е един от четкиримата заместници на новият лидер на партията Петър Стоянов.
Това е голямо постижение за синята структура в града, защото за първи път неин представител заема толкова висок пост в партийната йерархия.

„СДС Бургас наистина постигна един голям успех. Аз се радвам, че бургаската организация го заслужи и мисля, че най – после ще заеме полагащото и се място и в национален мащаб.
До сега винаги сме били пренебрегвани от едно или друго ръководство. Благодарен съм на всички колеги, които гласуваха и дадоха своя вот и доверие. Същевременно осъзнавам голямата отговорност, която поемам и с надежда гледам към промяната, която е редно да постигнем” – сподели за Бургас инфо Васил Камберов.

На проведената през уикенда Национална конференция на СДС в гласуването за членове на НИС Васил Камберов събра 909 гласа. Преди него се нареди само Иван Сотиров, който получи 33 гласа повече.
Според устава на синята партия, четиримата събрали най- много гласове стават заестник преседатели.

„Не бих казал, че избирането ми за заместник председател на партията е реванш към предишното ръководство. Тук няма реваншизъм, по скоро това е оценката на останалите колеги за работата на нашата организация.
През последните години спокойно можем да кажем , че СДС Бургас е една от малкото организации, които остана монолитна” – каза още Васил Камберов.


Той допълни още, че от тук нататък летвата се вдига по – високо.
Новото ръководство ще търси разбира се и общи действия в дясното пространство.
„Това е въпрос на бъдещи разговори със всички десни политически формации. Усилията трябва да са насочени към общи действия. А общите действия не могат без сътрудничество. Трябва да намерим добрия тон за да постигнем общи успехи. Само общи действия водят към успеха! ” – мисли Камберов.

Първите думи на новият председател на синята партия Петър Стоянов към новите му заместници са били, че от тук нататък всички ги чака много работа за да се постигне нужната и желана промяна.
Той е споделил още, че СДС не е партия от революционен тип, и не става дума за революционна промяна, а трябва да бъде променен начинът, по който се прави политика в СДС.


На първото заседание на НИС, което ще се проведе във вторник в София ще бъдат обсъдени и предстоящите избори за кмет в столицата.








Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |