В новините
 
09.10.2005 07:23   Новината е видяна 9625 пъти
Анджелина Джоли колекционира татуировки
За никой от феновете на актрисата с най-сексапилните устни Анджелина Джоли не е тайна, че красавицата си пада малко нещо ексцентрична. Като малка мечтаела да стане погребален агент, а домашният й любимец бил огромна змия, днес пък си пада по садо-мазо изпълненията в кревата и колекционира ножове, което по никакъв начин не й пречи да обгражда с безумна любов осиновеното камбоджанче Мадокс и да бъде посланик на добра воля на ООН. А, и да разбие петгодишния брак на един от секссимовлите на Холивуд - Брад Пит. Споменахме ли, че името й означава "малък ангел"?
Една от най-забележителните чудатости на Анджелина е манията да се татуира. Актрисата буквално използва тялото си като дневник, в който изографисва всичките си душевни трепети. А когато реши да приключи с даден епизод от живота си, просто изтрива написаното, е, в нейния случай не с гумичка, а със скъпоструващ лазер. Така например по време на брака си с 20 години по-възрастния Били Боб Торнтън, тя твърдеше, че го обича толкова много, че ако той беше жена, тя щяла да е лесбийка, а ако тя самата беше мъж, щели да са гейдвойка. Когато обаче романсът приключи, за да го изхвърли напълно от живота си, на актрисата й се наложи да прибегне до услугите на естетичната хирургия и да заличи надписа с името му върху лявата си ръка.
Буквата "H", която кацна на китката й, докато ходеше с Тимъти Хътън, също беше недвусмислено обяснение в любов. След раздялата си с него обаче Анджелина предпочете да забрави, че някога е правила подобни "декларации" и лансира тезата, че татуировката била в чест на брат й Джейми Хевън. Какво да кажем за дракона, с който се сдоби през една пиянска нощ в столицата на разврата Амстердам и който след това скорострелно "прие формата" на католически кръст. Броят на всичките татуровки, с които звездата е осеяла тялото си, остава неустановен. Докато изтрива една, тя вече си прави друга и очевидно няма намерение да спира.
"Обикновено се татуирам, когато узрея за важна житейска истина или когато достигна по-висше познание за себе си", казва актрисата. За цитата от Тенеси Уилямс, който обрамчва вътрешната страна на лявата й ръка - "А prayer for the wild at heart kept in kages" ( в превод означава нещо като "молитва за дивото в сърцето, затворено в клетка"), тя казва следното: "Това е молитва за всеки, който не живее пълноценно и не се чувства щастлив. Когато погледна такъв човек - който сякаш не е открил мястото си в живота и таи неосъществени мечти, ми става много тъжно. Моля се за него да излезе от клетката и да заживее свободно."
Когато миналата година Анджелина Джоли получи камбоджанско гражданство, тя си татуира огромен тигър на гърба, за да отпразнува събитието. На път за азиатската страна тя се отби в тайландската столица Банкок при стария си познайник - будисткия монах Сампонг Канпхай, който неотдавна й беше изографисал магически камбоджански символи. Уверена, че след свещенодействията му, животът й се изпълнил с щастие, тя потърси услугите му отново. Близки до актрисата издадоха, че за да подсили въздействието на рисунката, татуировчикът пеел древен химн за благословия по време на процедурата.
Татуировките може и да са като целебен еликсир за актирсата, но създават ужасно много главоболия на режисьорите, които се чудят как да ги прикрият. Всеки снимачен ден на Анджелина започва с орда гримьори, които се опитват да покрият чернилката по тялото й. В повечето дори се налага допълнителна компютърна обработка, която да заличи издайническите очертания. И въпреки че по време на снимките на "Мистър и Мисис Смит" Брад Пит със сигурност е ставал свидетел на ужасните неудобства, които създават татосите на Анджелина, новата му възлюбена все пак успя да го превлече за каузата си. И така, преди няколко месеца се разнесе слухът, че Пит щял да си татуира арабски йероглиф, означващ "енергия", за да угоди на вманиачената си възлюбена.
Всъщност по време на снимките на шпионския екшън, екипът остана изумен и от друга необикновена страст на красавицата - ножовете и револверите. Оказа се, че актрисата има забележителни познания и за хладните, и за огнестрелните оръжия. Във филма Пит и Джоли играят наемни убийци и в хода на снимките често бяха посещавани от специализиран екип, който им разясняваше всичко свързано с техните "оръдия на труда". 30-годишната Джоли впечатли експертите с ентусиазма си да научи коя именно кука е най-подходяща за ефективно разкъсване на плътта и на какъв принцип са подредени зъбците на ножовете.
За запознатите с биографията й това сигурно не е толкова изненадващо, предвид факта, че тя колекционира ножове от съвсем малка и изследва тайнството на смъртта, както тя казва, "заради страстта към живота". Още когато е 14-годишна, гаджето й се нанася да живее у тях. Именно тогава тя започва да експериментира с прорези по тялото, с които достига до нови висоти на чувствените си преживявания. По-късно, вече като зряла жена и набираща популярност в Холивуд, тя съвсем открито ще заговори за сексуалния си живот, неизменна част от който е фетишът й към остри предмети и садо-мазо изпълненията.

Преди две години сексапилната актриса дори разкри, че в семейното й гнезденце с Били Боб Торнтън имали цяла стая с ножове, от които подбирали за перверзните си игри в леглото. Освен това тя обожавала да спи с ножове, точно така както повечето жени спят с плюшени мечета. "Пракарвам часове, размишлявайки над тъмнината и умопомрачението", беше казала Джоли в едно интервю. В последно време обаче актрисата предпочита да не излага "тъмната" си страна на показ. Особено след като осинови камбоджанчето Мадокс и направи постъпки да му осигури сестричка ( шестмесечната етиопка Захара ). Днес Джоли твърди, че държи колекцията си далеч от тригодишния си син и пояснява, че в голямата си част това са старинни мечове, които събира заради интереса си към азиатската култура, където боят е превърнат в изкуство. "Държа ги в специален сейф и не си мислете, че са новички, излъскани ножове. Те са просто изумително красиви древни предмети."




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |