В новините
 
17.11.2005 07:49   Новината е видяна 3364 пъти
Vivatel подпомага важни за социално-икономическия живот в страната събития
Vivatel подпомага събития, които са важни за социално-икономическия живот в различните региони на страната. Днес – 17 ноември 2005 г. – в Бургас започва деветото издание на фестивала, организиран ежегодно от международната фондация “Културен диалог – 21” и Festa Wine Company.

В рамките на двудневния фестивал ще бъдат представени творбите на млади таланти и поети от Бургас, Несебър, София и Стара Загора. Специално внимание ще бъде отделено на новата стихосбирка с любовна лирика на Недялко Йорданов “Не остарявай, любов”.

Почитателите на популярната българска музика ще имат възможността да се насладят на изпълненията на формация “Интро” и Панайот Панайотов на 17 ноември от 18.30 часа. Благотворителният концерт под надслов “Младо вино”, за който входът е свободен, ще се състои в “Дома на нефтохимика” на площад “Тройката”, 1.

Предстои издаването на новото трето по ред издание на антологията фондация “Културен диалог – 21” – “На чаша вино”, съобщиха организаторите на фестивала. То ще съдържа творбите на над 120 автора. На страниците му ще бъдат публикувани и първите три творби, отличени като победители в конкурса за стихотворение на тема “Младо вино – Бургас и Несебър.

Събитието се провежда под почетния патронаж на областния управител на Бургас Любомир Панталеев с медийното партньорство на програма “Хоризонт” на БНР, в. “24 часа” – Бургас, Дарик Радио – Бургас, Радио “Веселина”, Радио “Южен бряг” и в. “Бургас днес и утре”.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |