В новините
 
21.11.2005 14:39   Новината е видяна 3529 пъти
Силвия от Биг Брадър се оказа добра и на зарове
Силвия от Биг Брадър, която наскоро се съблече за Плейбой, показа завидни умения на зарове и заслужено спечели четвъртия турнир по Генерал на Джим Бийм.
Чаровната варненка спечели възможност да бъде истинска звезда за една нощ в елитно софийско казино. Втори на хазартната игра остана Явор от Гравити Ко, който се пребори за абонамент от кашон истински бърбън всеки месец в продължение на цяла година, след оспорван полуфинал с бизнесмена Кирил Вълчев. По традиция в турнира участваха 48 играчи, сред които бяха Любо от „ТЕ”, Нина Николина, Крум Савов, Радост от „Огледала”, Митьо Крика и Мария Гроздева.

Тазгодишното издание на турнира спокйоно може да се нарече турнир по Биг Брадър Генeрал, защото на едно място се бяха събрали всички участници от двете издания на риалити-шоуто. Мел, Алиджан, Найден, Петко, Пламена, Зайнеб и Елена шумно подкрепяха колежката си Силвия, която беше изнесена на ръце до масата на големия финал.

Дидо, участник от другото риалити шоу - Стар Академи, пък води оспорвана битка с Наско от БТР за почетната титла “Карък”, която се дава на играча, направил най-малко точки. В крайна сметка Дидо и Наско се оказаха еднакво неспособни и си разделиха титлата.

Гостите на събитието бяха посрещани с фоерверки и 12 метров огнен надпис, а за изненада на приятелите на марката, талисмана на турнира – истински генерал бе сексапилна дама.






Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |