В новините
 
29.12.2005 18:36   Новината е видяна 3445 пъти
Сама на Коледа

Снимка: Corbis


Казват, че Колeда е най-прекрасният празник в годината. Много често обаче не се получава точно така. Както го подсказват картичките и песните, Коледа трябва да празнува в семеен кръг или с най-близките ни приятели и всички да са щастливи и в мир с целия свят.

Ако проблемите в живота се вслушваха по-често в песните, всичко щеше да е много по-лесно...

Още по-трудно е за една жена да се окаже сама на Рождество, но и това се случва. Без значение каква е причината- липса на половинка, работа в чужбина или нещо подобно- коледните празници могат да се превърнат в най-тъжния момент от годината.

Фактът, че не сте заедно със семейството и най-близките си не бива да ви отчайва. Представяме ви прост план, с който Коледата ще е възможна, дори да сте сама.

Украсете дома си. Дори само вие да му се радвате, постарайте се да внесете коледно настроение на дома си. Вземете си елха, гирлянди и всичко останало. Най-важното е да не си мислите, че само вие не празнувате.

Планирайте празника си от рано. Направете нещо наистина специално, без значение, че сте сама. Така няма да се притеснявате когато около вас се заговори за това кой къде ще бъде на Коледа.

Намерете си компания. Не се отчайвайте прекалено рано, че няма с кого да бъдете на празника. Има много като вас, дори сред приятелите ви, които няма да са със семейството си на празника. Поканете ги на гости и си направете празнична вечеря.

Отделете си един момент самота. Ако причината, поради която сте сами тази Коледа,е нещастно събитие в семейството ви, позволете си да се тъжни за малко, но без да изпадате в тежки състояния, като се самосъжалявате или непрескъснато мислите за случилата се беда или неприятност.

Този празник има способността да превръща света в утопично място, където всички са щастливи и доволни. Вместо да се разхождате с лицемерна усмивка на устните през целия декември, отдайте се за малко на стари спомени, разгледайте снимките от миналото, поплачете си.

Веднага след това обаче се обадете на някоя приятелка и излезте на кафе- животът продължава.





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |