В новините
 
08.02.2006 07:22   Новината е видяна 4096 пъти
Победа АД участва в най-голямото световно изложение за захарни изделия ISM
ПОБЕДА АД участва със собствена изложбена площ на 36тото издание на най-голямото световно изложение за захарни и тестени изделия ISM в Кьолн, Германия. Изложението се проведе от 29 януари до 1 февруари и отбеляза рекорден брой изложители – над 1800 компании от цял свят, които бяха посетени от над 35 000 търговци от 140 страни.
Всяка година международния бизнес се събира тук, за да представи най-последните тенденции, най-новите продукти и перспективи за бизнеса. ISM отразява целия световен пазар на захарни и тестени изделия.
Изложението се организира всяка година в края на месец януари. ПОБЕДА АД участва за втори път, заедно с 4 други български фирми.
Фирмата представи своите продукти, както и някои специални предложения за експортните пазари. Бяха осъществени срещи с над 180 търговски фирми от цял свят, сред които фирми от Тайланд, Бахамските острови, Гана, Италия, Ливан, Израел и други.
Безспорен хит за посетителите на щанда на ПОБЕДА АД бяха кексчетата и кроасаните БРАВО, бисквитите ЕВЕРЕСТ, бисквити НАВОНА и бисквити МЕРИТА. Продуктите на ПОБЕДА бяха високо оценени като вкус и опаковка от търговците.
Участието на бургаската фабрика предизвика интереса и на Дойче Веле, които подготвиха специален репортаж за участието на ПОБЕДА на изложението.
Представителите на ПОБЕДА осъществиха среща и със служители на дипломатическото консулство на България в Бон. На срещата бяха обсъдени важни въпроси относно бъдещето на българските продукти на европейските пазари, както и възможната подкрепа от страна на българското правителство в това отношение.
Най-интересни сред посетителите бяха български търговци, които живеят и работят в чужбина. Повечето от тях търсиха възможност за доставка на традиционни продукти на ПОБЕДА като бонбони Черноморец, бисквити Анелия. Продуктите са обичани и силно търсени от страна на българските имигранти в чужбина.
В края на изложението ПОБЕДА АД стана част и от социалния живот на Кьолн. Там ежегодно се провежда зимен карнавал в средата на месец февруари, датиращ още от древни римски времена. ПОБЕДА АД дари продукти за децата, участващи в карнавала.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |