В новините
 
13.04.2006 12:09   Новината е видяна 3932 пъти
Деца лазаруваха в завод “Победа”
Малчуганите от детска градина “Слънце” са кръщелници на бургаското предприятие

Лазарки от детска градина “Слънце” –Камено, огласиха с песни и танци бургаския завод “Победа” дни преди най- големият християнски празник Възкресение Христово.
Малчуганите зарадваха служителите на завода с великденски концерт и традиционния пролетен обичай “Лазаруване”. 6-годишна лазарка дари с бяла кърпа изпълнителният директор на “Победа” Димитър Николов. Той сложи пара в нея, върза я на възел и я подари на момичето, както повелява обичая.
Празничната програма продължи с изпълнение на любима детска приказка. Пред служителите на завода свои песни представи и признатият за талант на детската градина - Иван Атанасов. В края на април той ще участва в Националния конкурс за изпълнение на детска песен “Сладкопойна чучулига”. Децата получиха много лакомства и подаръци.
От декември 2005 година завод “Победа” е кръстник и спонсор на детското заведение. На празничния концерт присъства и кметът на община Камено Димитър Которов.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |