В новините
 
04.05.2006 05:12   Новината е видяна 4936 пъти
17 красавици в надпревара за титлата “Принцеса Месемврийска”
17 момичета на възраст между 15 и 18 години ще се борят за титлата „Месемврийска принцеса” в тазгодишното издание на конкурса “Мис Несебър”, който ще се състои днес, 4 май от 18.00 ч. в читалище „Яна Лъскова”.

По регламент красавиците ще трябва да преминат през четири кръга, демонстрирайки интелект, дефилирайки с бански костюми, спортни облекла и елегантни вечерни тоалети.
В състава на престижното жури, председателствано от зам. кмета на общината Янчо Янев, влизат още Елена Иванова – председател на Съюза на собствениците в курортен комплекс Слънчев бряг, дизайнерите Нели Праматарова, Атанас Парушев, Катя Генова, шефката на рекламна агенция “Дженифър” – гр.София Веселка Цветанова, Бисерка Хънкова – шефка на МА “Форина”, управителят на модна къща „Минон” Златина Господинова, Пламен Колев, Николай Димитров, бизнесмените Веселин Налбантов и Ваклин Стойновски, както и Мис България 2001 Ивайла Бакалова - представител на промоутърската фирма Peak&More.
Освен корона, Месемврийската принцеса ще получи и парична награда от ръководството на община Несебър. Изненада ще бъдат даровете за двете подгласнички. Всички участнички в конкурса ще получат и сувенири. Специални награди са подготвили Съюзът на частните хотелиери и класиците на българския моден дизайн.
По идея на община Несебър и агенция “Слънчева мода” конкурсът се превръща в хубава традиция за древния град. Именно „Месемврийска принцеса” даде старт на модния подиум на Рафаела Жекова – победителка в миналогодишното издание на конкурса. 19-годишната Рафаела от Свети Влас е висока 175 см. и има мерки 86-56-90. След коронясването й като принцеса на Месемврия, миналата година тя беше обявена за ”Мис Коледа-Св.Влас”, а впоследствие и за “Мис Пролет-Несебър”. По-късно, номинирана от Ленка Налбантова-управител на агенцията ”Съни моделс”, Рафаела бе одобрена от чешката агенция “Порталмедия” за участие в конкурса “Мис Джуниър Европа”, който се проведе в Прага. След два месеца дефилиране по модните подиуми в Токио, от март тази година Рафаела Жекова е професионален модел в столицата на Южна Корея – Сеул. По тази причина тазгодишната победителка в конкурса “Мис Несебър” ще бъде коронясана от първата подгласничка на Жекова Елена Зелямова.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |