В новините
 
26.05.2006 20:06   Новината е видяна 3377 пъти
Шарън Стоун събра 4 милиона долара за борбата срещу СПИН
Шарън Стоун успя да събере над 4 милиона долара по време на благотворителния търг, организиран тази нощ в Кан. Парите ще бъдат предоставени на Фондацията за борба със СПИН на Лиз Тейлър AmfAR.

Търгът се организира всяка година по време на фестивала на френската Ривиера. Галавечерта събра плеяда от знаменитости за трета поредна година обаче сред тях не беше Лиз Тейлър. Причината е крепкото й здравословно състояние. "Ще се борим за всеки, който умира на всяка шеста секунда", заяви Шарън Стоун. "Нашият президент похарчи 167 милиона долара за предизборната си кампания, докато нито един цент не беше отделен за сексуалното образование. На всяка минута умира по едно дете", допълни тя.

Сред всички 700 поканени на търга бяха и Самюел Джаксън, режисьорката София Копола, продуцентът Харви Вайнщайн и милиардерът Ставрос Ниаркос. Въпреки че беше обявен, на събитието не присъстваше британският певец Елтън Джон. Причината, която беше изтъкната, беше настинка на сър Елтън. Той обаче беше представен от съпруга си Дейвид Фърниш. Големите имена в модата Армани, Шанел, Джанфранко Фере, Фенди, Вюитон и Диор бяха купили маси до 100 000 долара.

Реге-изпълнителят Виклеф Джийн предложи да изпълни на място хитовите си парчета от 80-те години за 60 000 долара, а производителят на обувки Серджо Роси предложи чифт уникални ботуши от кожа на алигатор също за 60 000 долара. Известното червено пиано на Елтън Джон беше продадено за 230 000 долара.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |