В новините
 
09.06.2006 13:05   Новината е видяна 4008 пъти
Академик Норбеков подари книгите си на кмета на Несебър
Кметът на община Несебър Николай Трифонов се срещна днес със световно известния академик, професор, доктор по психология, педагогика, философия в медицината Мирзакарим Норбеков – писател, мултимилионер. От 3 до 12 юни акад. Норбеков, който е автор на система за самовъзстановяване и самоусъвършенстване, действителен член и член-кореспондент на редица руски и чуждестранни академии, води мастeрски семинар "Работилница на успеха" в Равда.
Днес гостът бе посрещнат от Трифонов в общинското кметство придружаван от Гиви Григориевич – ген.директор на "Института Норбеков" в Москва и Алексей Мачихин – приближен бизнесмен от клуба на милионерите, чийто ген.директор е Норбеков.
На провелата се среща академикът запозна градоначалника с уникалната си система за духовно и физическо израстване, чрез която е помогнал на хиляди хора да намерят себе си и да се осъществят като личности. В това е и същността на преподаваната от него наука „палингенезия” в международната академия по форматизация към ООН.
Известният учен прояви интерес към бурните процеси на икономическо развитие на община Несебър, както и към очакванията ни в туристическия сектор след присъединяването на България към ЕС. Гостът остана очарован от Несебър и домакините си, подчертавайки тяхната съхранена човешка същност.
Книгите на Несебър, маска на старогръцки актьор пр.Н.е., открита при разкопки и имиджовия филм на общината получи като дар в края на посещението Норбеков. От своя страна академикът връчи на Трифонов всички издадени досега негови книги, всяка с личен автограф.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |