В новините
 
22.06.2006 11:20   Новината е видяна 3363 пъти
Комисията за защита на потребителите с приемни в Слънчев бряг
В рамките на продължаващата инициатива „Потребителско обучение” на 23 юни / петък /, ще бъдат разкрити две приемни – в хотел „Фиеста бийч” в курортен комплекс Слънчев бряг и в ресторант „Корона” в старата част на Несебър.
В тях, от 10.00 до 14.00 часа, инспектори на КЗП - Бургас ще разясняват на гражданите влезлия вече в сила нов Закон за защита на потребителите и Закона за туризма.
Припомняме ви, че в рамиките на европейската инициатива „Потребителско обучение” през месец май в Бургас бяха разкрити приемни в големите търговски вериги „Технополис”, „Техномаркет”, „Ритони”, „Мастерхаус” и „Зора”, за да могат повече търговци и потребители от Бургас и региона да получат компетентна информация. Поради големия потребителски интерес, приемните ще функционират и през месец юли. Целта на кампанията е да се повиши потребителската култура.

На 24 юни / събота / КЗП организира открити приемни в пет хотела в Слънчев бряг. Централната приемна ще бъде разположена в ресторантски комплекс „Морско казино” / Слънчев бряг-център /, където от 14.00 часа председателят на Комисията Дамян Лазаров ще даде пресконференция. Той ще обяви резултатите от последните проверки по Закона за туризма и Закона за защита на потребителите и ще обобщи данните от проведена през последната седмица анкета сред потребителите. Ще присъстват и представители на регионални и национални туристически организации.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |