В новините
 
25.06.2006 07:18   Новината е видяна 3721 пъти
Спец акции в Несебър и Бургас
В петък за времето от 00.00 до 04.00 ч. на територията на РПУ Несебър е проведена специализирана полицейска операция за проверка на дискотеки, компютърни клубове и увеселителни заведения в които пребивават малолетни и непълнолетни лица, намиращи се в състояние на безнадзорност, обявени за общодържавно издирване, проституиращи, както и за установяването на лица, предлагащи или употребяващи наркотични и упойващи вещества.
Проверени са над 17 обекта, като са съставени 8 протокола за полицейско предупреждение на управителите на проверени обекти, в които са установени несъществени нарушения.
На крайбрежната алея на в Слънчев бряг в района на х-л «Чайка» е установена жена с непристойно поведение, предлагаща сексуални услуги на гражданите, разхождащи се по алеята.
Установено е, че това е 28 годишната Й.Г. от София, спрямо която е образуван акт по Указа за борба с дребното хулиганство.
На 23.06.т.г. с решение на Несебърския районен съд на Й.Г. е наложено административно наказание «задържане» в РПУ Несебър за срок от пет денонощия.


По същото време на територията на Второ РПУ Бургас е проведена специализирана полицейска операция за установяване на проституиращи лица, като са проверени четири клубове и частни квартири, в които са предоставяне сексуални услуги срещу заплащане.
Установени са шест жени на възраст между 18 и 38 години от Шумен, Габрово, Килифарево и София.
Една от жените – Н.Р., 23 годишна от Шумен е обявена за издирване от Първо РПУ Варна, като свидетел по дознание.
На същата е връчена призовка за явяване на 30.06.т.г. в Първо РПУ Варна..





Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |