В новините
 
30.06.2006 13:21   Новината е видяна 3871 пъти
Засилени мерки за сигурност на бургаския плаж в нощта преди „Джулай морнинг”
Фирмата концесионер на централния плаж в Бургас - „Он Тайм”, е взела всички превантивни мерки, за да гарантира на всички ентусиасти един „Джулай морнинг” без произшествия.
Пет обходни спасителни двойки ще дежурят на плажа през нощта срещу първи юли. Спасителите ще бъдат оборудвани с мощни прожектори, за да могат да наблюдават стриктно района. Под контрол ще бъде цялата плажна ивица, като особено засилено ще бъде наблюдението на зоната около моста, която е най-примамлива за нощните авантюристи и съответно най-рискова за слабите плувци.
Четири спасителни лодки ще патрулират по цялата ивица, за да не допуснат навлизането в опасни дълбочини и дължини от страна на гражданите. Три охранителни патрулни двойки също ще наблюдават движението на празнуващите, за да предотвратят посегателства срещу собствеността или конфликти между развеселените посетители на плажа.
Очаква се и тази година хиляди почитатели на традицията да посрещат изгрева на първото юлско утро на брега на морето да се стекат в Бургас от цялата страна. На мостика под Казиното ще свирят рок групи и поклонниците на “Джулай морнинг” ще купонясват до зори на плажа в Бургас.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |