В новините
 
03.07.2006 10:04   Новината е видяна 3895 пъти
Започва спешно изграждане на отводнителни канали в Созопол
Вицепремиерът и министър на държавната политика при бедствия и аварии Емел Етем посети най-пострадалите от наводнението обекти в Созопол, съобщиха от Министерството на държавната политика при бедствия и аварии. Заедно с кметицата на града Веска Караманова и директора на Националната служба “Гражданска защита” Андрей Иванов, Етем направи оглед на плаж “Харманите” и къмпинг “Смокиня” . В района вече е предотвратена опасността каравани и автомобили да бъдат отнесени от водата. Министърът посети и района на строящата се пречиствателна станция. Набелязани бяха мерки за опазване на построеното досега съоръжение и започва спешното изграждане на отводнителни канали.
По предложение на Кризисния щаб в Бургас, оперативната група, водена от министър Етем ще инспектира обекти и в други общини. Групата е на път за Поморие. По-късно днес ще бъдат направени огледи и в Несебър, където беше отменено бедственото положение.
На заседанието на Кризисния щаб в Бургас беше прието решение да не се обявява бедствено положение за областта, поради това, че в резултат на предприетите мерки обстановката започна да се нормализира.
Бедствено положение беше обявено в Малко Търново. В района се извършват отводнителни дейности. Няма данни за пострадали хора.




Ключови думи:

 

Вашите коментари
0
добави коментар
Прякор:
Коментар:
 
Въведете кода от картинката:
 
Коментари
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |