В новините
 
19.04.2024 12:27
Търсене
 
 
12.10.2009
ПИАНО ПАДНА ДО ОРЛИН ГОРАНОВ НА ЗЛАТЕН КЕСТЕН 2009
Пианото на композитора Нелко Коларов се строполи на сцената по време на рецитала на Орлин Горанов на шлагерния фестивал „Златен кестен 2009” в Петрич. Инцидентът се случи още на първата песен на гласовития оперно-естраден певец „Да започнем отначало”. Музикалният инструмент се откачи от стойката си и за малко не отсече краката на пианиста на Робин Гиб от „Би Джийс”. По чудо остана незасегнат от повреда и самият синтезатор, та любимецът на няколко поколения успя да зарадва почитателите в най-южния град на България с хитовете си. Около час Орлин Горанов изпълни някои от най-популярните си песни като „Светът е за двама”, „Заминават си птиците”, „Като дъх на утрин” и италианската канцонета „О, соле мио”. Певецът направи и ефектно шоу за публиката, като се включваше и в танците на балета от Югозападния университет „Неофит Рилски” - Благоевград. Дуетната половинка на Кристина Димитрова демонстрира и известното си чувство за хумор, като от дефекта с пианото направи ефект. „На следващата песен може да не ръкопляскате толкова силно, за да не падне пак”, пошегува се попзвездата преди да обяви второто си изпълнение. Орлин, а и останалите участници и организаторите не пропуснаха да благодарят за перфектното озвучаване на „Саламандър мюзик”.
31.08.2009
РУМЕН СПАСОВ И ДАНИЕЛА ПЕНЕВА ПЛЕНИХА ЖРЕЦИТЕ НА МУЗИТЕ
След като завладяха сърцата на меломаните на бардфеста “Морски струни” в Несебър, поетът с китара Румен Спасов и дуетната му половинка с цигулка / и какъв глас само!/ Даниела Пенева, пяха и на Международния младежки фестивал “Жреци на музите” в община Царево. Журналистът, филолог, интелектуалец, и съвсем не на последно място, зам.-главен редактор на в-к “Аз Буки”, покори сърцата на младите жреци на музите не само с глас, а и с магията на изящното слово, толкова чувствено и търсещо духа, колкото само влюбения в музиката и поезията може да поиска. Спасов и Пенева изпяха “Свободата”, “Душата и тялото”, “Смъртта на морето” и други емблематични парчета, които звучаха особено внушително под звездното созополско небе, а слушателите, някои от които за първи път чуваха подобен тип музика, успяха да усетят поезията и словото, вплетени в едно с вълшебството на плачещата цигулка на Даниела.
26.08.2009
Завръщането от почивка никога не е било така вълнуващо
Завръщането от почивка никога не е било така вълнуващо - 5 нови премиери показва Animal Planet в началото на септември Ваканционният сезон може и да е към края си, но място за отчаяние няма. Animal Planet е подготвил за зрителите си в България пет нови премиери, и то само през първата половина на месец септември. Вижте историите на хора, преживели едни от най-ужасяващите ухапвания на животни. Проследете елитна полицейска част докато тя се бори с престъпността, благодарение на специално обучени кучета. Не пропускайте екипa на природозащитната организация "Си Шепърд Консървейшън Съсайъти”, чиято основна цел е на всяка цена да предотврати убиването на китове. Вижте историята на мъж, прекарал живота си с мечки гризли и се забавлявайте с лудориите на четирногите клиенти на кучешкия фризьор от Бевърли Хилс. a
11.08.2009
ЙОРДАНКА ХРИСТОВА С ЮБИЛЕЙ НА ТУРНЕТО НА АКАДЕМИЦИТЕ
Гранддамата на българската естрада Йорданка Христова ще празнува юбилей на 4 свои песни това лято на турнето на четиримата академици на българската забавна музика – Тончо Русев, Митко Щерев, Стефан Димитров и Стефан Диомов. Следващите два концерта са във Варна – на 15 август и в Бургас – на 17 август. Освен че ще изпее песните, които закръглят годишнини от създаването си, любимката на публиката ще бъде и водеща на рециталите. „Тежък характер” на Стефан Димитров и Миряна Башева, и „Предесен” на Тончо Русев и Владимир Голев навършват 30 години от създаването си, колкото и баладата на Митко Щерев и Калин Донков „Нека честно откажем”, с която виталната дама печели Голямата награда на Международния фестивал „Златният микрофон” в Турция през 1979 г. Песента на четвъртия академик – Стефан Диомов по текст на Надежда Караджова – „Влюбена в живота” пък празнува 20 години, тя е включена в последната голяма плоча на певицата от 1989 г.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |