В новините
 
05.05.2024 13:23
Търсене
 
 
13.11.2009
Разкрити престъпления
На 12.11.2009 г. в 8.45 ч в оперативната дежурна част на Пето РУ МВР – Бургас е получено съобщение, че неизвестно лице е извършило опит за кражба от магазин в кв. “Изгрев” и нанесло материални щети на обекта. Охранителите на магазина се опитали да го заловят и произвели изстрели с пистолет във въздуха, но извършителят избягал. По случая е образувано досъдебно производство и след проведени бързи оперативно-издирвателни мероприятия криминалисти от Пето РУ МВР са заловили извършителя на деянието – Н.И. (32) от Бургас. Работата по случая продължава. На 12.11.2009 г. около 14.00 ч при акция на криминалисти от РУ МВР – Средец, в частен дом на ул. “Военни блокове” в града са намерени и иззети пликове с около 15 грама суха зелена растителна маса и семена (които при полевия наркотест са реагирали на канабис), както и кутия с около 200 грама бяло прахообразно вещество, реагиращо на амфетамин. Обитаващият жилището Т.Д. на 19 г. е задържан за 24 часа. По случая е образувано досъдебно производство. за престъпление по чл. 354 а, ал. 3 от НК. На 12.11.2009 г. в 18.30 ч криминалисти от Първо РУ МВР – Бургас са спрели за проверка лек автомобил “Пежо”. От управлявалия автомобила В.Й. (19) от Бургас е иззет полиетиленов плик със суха зелена тревиста маса. При извършения полеви наркотест, съдържанието на плика е реагирало на марихуана. Образувано е досъдебно производство. Работата по случая продължава. На 12.09.2009г. в Бургас на паркинга на търговски комплекс е извършена кражба на златни накити и сумата от 600 лв. При проведените оперативно-издирвателни мероприятия и процесуални действия е документирано, че кражбата е извършена от Г.К. (35) от София. Същият е привлечен в качеството на обвиняем. Работата по случая продължава.
04.07.2009
С тържествена церемония по поднасяне на венци и цветя пред паметника на загиналите при изпълнение на служебния си дълг полицейски служители започна празника по отбелязване на 130-тата годишнина от създаване на Министерство на вътрешните работи в Бур
С тържествена церемония по поднасяне на венци и цветя пред паметника на загиналите при изпълнение на служебния си дълг полицейски служители започна празника по отбелязване на 130-тата годишнина от създаване на Министерство на вътрешните работи в Бургас. В нарочно приветствено слово Директорът на Областна дирекция на МВР Бургас Комисар Васил Едрев подчерта отговорността, която служителите на реда носят на плещите си, както и нуждата от повишаване на доверието от страна на хората в полицейската институция. С поздравителен адрес към присъстващите полицейски служители се обърна представителят на Областното ръководство на “Националния съюз за безопасност и охрана” - г-н Руси Русев. Най-очакваната в тържествената церемония част се оказа награждаването на отличените в организирания от Областна дирекция на МВР Бургас и “Ротари клуб” - Бургас общоградски конкурс за есе, снимка и рисунка по темата “Наркотици”.
14.05.2009
МАРТИН КАРБОВСКИ СНИМА УБИЕЦА СИ
След успешния край на първия сезон на проекта „Емигранти”, чиито дванадесет епизода постигнаха среден пазарен дял от 28,3 процента, тази събота 16 май от 18:00 се завръща социалният ъндърграунд „Отечествен фронт” с епизод, в който Мартин Карбовски интервюира своя наемен убиец Тоньо Желев. Преди време Мартин Карбовски получи заплашително писмо, в което авторът му твърдеше, че са му платили петдесет хиляди лева, за да го застреля. „Отчаяни писма има навсякъде по света, но у нас са и най-самотните отчаяни писма.” – разказва Мартин Карбовски. – „Между тях винаги се прокрадват и писмата на луди хора. Досега не бяхме обръщали внимание на каквито и да е писма със заплахи – просто си личеше в повечето от тях, че това са луди хора... Но този път издирихме автора на заплахата. И го намерихме! Този човек наистина беше луд! Той, освен това, наистина имаше пистолет!”
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |