В новините
 
28.03.2024 16:29
Спорт
 
 
15.12.2009
Танцьори от школата на Памбос ще представят България на Световното првенство по салса в Маями
Най-добрите салса танцьори у нас бяха отличени на 6-ия Коледен Салса Бал, който се проведе в зала „Универсиада” през уикенда. На сцената на Бала сред древноримски декори, пресъздаващи гладиаторските арени, се качиха повече от 150 танцьори, за да покажат майсторството си в хореографиите и движенията. Гладиаторски одежди, пищни костюми, хладни оржия, огньове и императорски стил бяха показани по време на грандиозния спектакъл на холандеца Ерик Лалта – „Нощта на гладиаторите”. За да оценявят българските салсьори специално от Америка пристигнаха главните съдии от Световното по салса – Били Фахардо и Кайти Марлоу. Организаторите от BG Salsa Fiesta Team осигуриха награден фонд от 20 000 лева за „Купа България – национално състезание по салса”. Той беше разпределен между първите три места в категориите „Професионални двойки” и „Отбори”.
06.12.2009
Балъков е открит за позитивна критика от ветераните
„За мен е чест и уважение да ви посрещна тук. Ако искаме в българското първенство да задуха нов вятър, трябва да се вслушваме в мнението на хората от старото поколение във футбола. В „Черноморец-Бургас” ще следваме точно такава политика. Ще търсим контакти с ветераните, като превърнем сбирките с тях в традиция. Днес полагаме началото на нещо, което го има в малко клубове у нас, но е практика за държавите, в които съм работил”, заяви Красимир Балъков на среща с ветераните на бургаския клуб на стадион „Лазур”. Поканата уважиха над 40 бивши футболисти и деятели от близкото и не толкова близкото минало. Сред присъстващите бяха треньор №1 на 20-и век на Бургас Васил Желев-Вашпина, председателят на „Черноморец” от 80-те години Тома Томов, бившият топреализатор и настоящ щеф на Областния съвет на БФС Тотко Дремсизов, Димитър Димитров-Херо, установилият се от години в САЩ Стоян Пумпалов и др.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |