В новините
 
28.09.2020 15:48
Търсене
 
 
19.12.2010
Актуална обстановка по пътища от РПМ на 19.12.2010
Път I-5 Хасково Димитровград; Път I-8 Хасково-Извор-Върбица;АМ "Марица" между Свиленград и Любимец са временно затворени затворени за моторни превозни средства. На Пътя Русе - Бяла отпада ограничението за товарни автомобили без ремаркета и полу-ремаркета. В района на град Бяла всички товарни автомобили да се движат с вериги поради обилен снеговалеж. Всички автомобили да са с вериги по пътя Варна-Бургас, през Слънчев бряг и прохода Петрохан, товарните автомобили да са с вериги по пътя Батак-Доспат, Доспат-Гоце Делчев, Девин-Михалково и Градец-Ичера-Сливен, товарните автомобили да са без ремаркета и полуремаркета през прохода Троян-Кърнаре, по пътя Батак-Доспат. Гоце Делчев-Доспат, Девин-Михалково, Юндола-Белово, Юндола-Велинград-Аврамови колиби, Велинград-Сърница, Градец-Ичера-Сливен и в района на Велинград. Товарните автомобили да са с вериги без ремаркета и полуремаркета през прохода Вратник. Забранено е преминаването на моторни превозни средства с обща маса над 5 тона по пътя Стрелча-Копривщица, над 10 тона – през прохода Шипка, Вратник и Петрохан, над 20 тона през Айтоски проход.
03.12.2009
Дядо Коледа пристига в Бургас Плаза Мол на ATV
Белобрадият старец ще радва посетителите на търговския център в специален Коледен кът На 5 декември Дядо Коледа, Снежанка и едно от джуджетата ще озвучат Бургас със своите ATV-та и ще и ще паркират нестандартните си превозни средства пред Бургас Плаза Мол точно в 16.00 часа. Посетителите на търговския център ще имат възможност да присъстват на най-забавното пристигане на белобрадия старец и неговите помощници. В 16.30 часа Дядо Коледа ще открие специалния увеселителен Коледен кът на втория етаж на търговския център и веднага ще започне да раздава подаръци от Коледната томбола на Бургас Плаза. Всеки от късметлиите ще получи по една от над 100-те награди, осигурени от търговските вериги в мола - Carrefour, KFC, Elite Shoes, Esprit, Genesis, Foot Comfort, Hippoland, Kenvelo, Kolev & Kolev, Kreo Group, My Computer, Natural Beauty Products, New Silhouette, Noa Coffee, Triumph, UB Jeans, Uni Clean, Yan Coffee Break, DOMO, Subra, Camel Active, Valentino Chocolate House.
27.11.2009
Коледният сезон в Бургас Плаза Мол започва с Деси Слава
Звездният Коледен сезон в Бургас Плаза Мол започва на 28 ноември (събота), когато поп-фолк дивата Деси Слава ще запали светлините на 8-метровата Коледна елха. Чаровната певица ще постави началото на многобройните Коледни изненади, подготвени от търговския център като поздрави всички посетители с едночасов концерт, започващ в 18.30 часа. В периода 28 ноември - 5 декември в Бургас Плаза ще бъде организирана Коледна томбола. Всеки посетител ще може да участва като напише името и координатите си върху касова бележка от покупка в мола и я пусне в една от Коледните урни. На 5 декември в 16.00 часа Дядо Коледа ще изтегли имената на късметлиите от томболата. Всеки от тях ще получи по една от над 100-те прекрасни награди, осигурени от търговските вериги в Бургас Плаза Мол - Carrefour, KFC, Elite Shoes, Esprit, Genesis, Foot Comfort, Hippoland, Kenvelo, Kolev & Kolev, Kreo Group, My Computer, Natural Product, New Silhouette, Noa Coffee, Triumph, UB Jeans, Uni Clean, Yan Coffee Break, DOMO, Subra.
14.08.2009
Първото състезание за мерене на обувки в България ще се проведе в Бургас
Бургас Плаза Мол ще раздава маркови обувки на победителките от играта “Ако обувката и стане”. На 15 август 2009 г. (събота) в Бургас Плаза Мол ще се проведе първото състезание за мерене на обувки в България, в рамките на което ще бъдат раздадени над 30 чифта обувки на водещи търговски марки. Нетрадиционната инициатива, организирана от мола е наречена “Състезание за модерни Пепеляшки” и гарантира както много забавления, така и награди за всички посетителки с късмет. В деня на състезанието на всеки кръгъл час от 11 ч. до 21 ч. на специално обозначено място в Бургас Плаза ще бъдат излагани по три чифта обувки с различни номера. Всички посетителки на мола в този ден ще имат възможност да пробват всяка обувка. Първата дама, на която някоя обувка стане ще получи като подарък чифта, както и специална грамота за модерна Пепеляшка.
11.08.2009
Подаряват маркови обувки на късметлии в Бургас Плаза
Бургаският мол организира състезание за модерни Пепеляшки - “Ако обувката й стане за нея чифтът ще остане”. На 15 август в Бургас Плаза Мол ще се проведе състезание за мерене на обувки, в рамките на което ще бъдат раздадени над 30 чифта обувки на водещи търговски марки. Нетрадиционната инициатива, организирана от мола е наречена “Състезание за модерни Пепеляшки” и гарантира както много забавления, така и награди за всички посетителки с късмет. В деня на състезанието на всеки кръгъл час от 11 ч. до 20 ч. на специално място в Бургас Плаза ще бъдат излагани по три чифта обувки с различни номера. Всички посетителки на мола в този ден ще имат възможност да пробват всяка обувка. Първата дама, на която някоя обувка стане ще получи като подарък чифта, както и специална грамота за модерна Пепеляшка.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
Мебели Бургас | namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |