В новините
 
29.04.2024 03:32
Търсене
 
 
07.11.2009
Кандидат-лидерите на НДСВ представиха своите концепции пред членове и симпатизанти на партията в Бургас
На 6 ноември в Бургас в х-л „Аква” от 18.00ч. се проведе 5-тата регионална среща с актива на НДСВ от Югоизточна България. На нея четиримата кандидати за председателския пост представиха концепциите си за бъдещото развитие на партията. Жребият изтеглен в началото на срещата определи реда на представяне на кандидатите – Николай Василев, Илия Лингорски, Христина Христова и Биляна Раева. Бившият министър Николай Василев в своето експозе отбеляза, че печалившата стартегия за развитието на партията е воденето на дясно-центриска политика като ПП „НДСВ”, трябва да спре да се възприема като „балансираща”. Той подчерта, че за да участва в политическия живот е необходимо да се създаде „правителство в сянка”. Според него няма различия в идеите между останалите кандидати, единствената разлика е в „етикета, който представя този продукт – дясно центристка партия”. Василев отбелза, че НДСВ винаги е била най-реформаторската и модерна партия в България.
14.10.2009
УЕФА избра Балъков за патрон на купата на Шампионската лига
Красимир Балъков получи поредно признание с избирането му за патрон на купата на Шампионската лига по време на престоя й в България. Мениджърът на „Черноморец-Бургас” заслужи честта с директното одобрение на УЕФА. Партньор на Бала от чужбина в мисията ще бъде легендарният вратар на Дания от близкото минало Петер Шмайхел. Най-ценният трофей на европейския клубен футбол, който тежи 7,2 кг, ще влезе днес по обяд в страната ни през русенския Дунав мост и ще се придвижи до София в прозрачен трезор върху огромен американски камион. В 19 ч купата ще бъде внесена със строга охрана в студиото на „Специално” по РИНГ.БГ. В студиото, посветено на последните световни квалификации в зона Европа, специален гост ще бъде Балъков. Той ще анализира развитието на борбата в отделните групи, а от 21 ч ще коментира мачът Италия-Кипър, който ще се излъчва пряко по РИНГ.
23.09.2009
ИНВЕСТИЦИИ ПО МЯРКА С ТИ БИ АЙ ЛИЧЕН СПЕСТОВЕН ПЛАН
Управляващо дружество Ти Би Ай Асет Мениджмънт предоставя от днес нова възможност за инвестиране във взаимните фондове, които управлява. Личният Спестовен План дава възможност на инвеститорите да „скроят” по свой инвестиционен вкус уникален вариант за инвестиране, избирайки сред четири от фондовете на Ти Би Ай. Личният Спестовен План с Ти Би Ай е уникален не само предвид това, че позволява да се комбинират по своеобразен начин теглата на избраните взаимни фондове, но и носи елемент на персоналност, защото инвеститорите планират според възможностите и инвестиционните си намерения кога и какви средства да инвестират. „Личният Спестовен План може да бъде променян като параметри (вид на фонда (овете), в които се инвестира, периодика на инвестиране, размер на вноската) по всяко време и не е ограничен от минимален или максимален срок влагане. Затова при него няма допълнителни такси за „предсрочно” прекратяване”, коментират специалистите от Ти Би Ай.
11.09.2009
Шведи громят офис на туристическа агенция
На 09.09.т.г. около 05.30 ч. в Районно управление на МВР Несебър е получено съобщение за нанесени щети на офиса на туристическа агенция «Аполо», помещаващ се в сградата на хотел «Дунав» в Слънчев бряг. Изпратеният на място полицейски авто-патрул е задържал в момент на увреждане и унищожаване на имущество, намиращо се в офиса, шведските граждани - А.Г., 26 годишен и Т.Р., 26 годишен. Шведските туристи са задържани с полицейски заповеди за задържане за срок от 24 ч. Припомняме, че това са същите шведски туристи, които в края на м. август отново бяха задържани за хулигански действия, този път в хотел “Балатон» в Слънчев бряг. А.Г и Т.Р се катерили по терасите, като единия от тях заплашил със спрей гардовете на хотела. Полицаите дошли по сигнал и проверили стаята, в която отседнали двамата шведи. В пепелник бе открита марихуана, както и множество използвани спринцовки с кръв. В стаята са установениhttp://www.bourgas.org/admin-new/news_ae.php?sid=&act=add и иззети множество ножове, няколко палки, боксове, лютиви и нервно-паралитични спрейове, както и цифров фотоапарат. Работата по случаите продължава.
11.08.2009
ЙОРДАНКА ХРИСТОВА С ЮБИЛЕЙ НА ТУРНЕТО НА АКАДЕМИЦИТЕ
Гранддамата на българската естрада Йорданка Христова ще празнува юбилей на 4 свои песни това лято на турнето на четиримата академици на българската забавна музика – Тончо Русев, Митко Щерев, Стефан Димитров и Стефан Диомов. Следващите два концерта са във Варна – на 15 август и в Бургас – на 17 август. Освен че ще изпее песните, които закръглят годишнини от създаването си, любимката на публиката ще бъде и водеща на рециталите. „Тежък характер” на Стефан Димитров и Миряна Башева, и „Предесен” на Тончо Русев и Владимир Голев навършват 30 години от създаването си, колкото и баладата на Митко Щерев и Калин Донков „Нека честно откажем”, с която виталната дама печели Голямата награда на Международния фестивал „Златният микрофон” в Турция през 1979 г. Песента на четвъртия академик – Стефан Диомов по текст на Надежда Караджова – „Влюбена в живота” пък празнува 20 години, тя е включена в последната голяма плоча на певицата от 1989 г.
09.08.2009
Момиче на Азис спечели състезание за красива фигура
Деси Бекирска от балет M Dance спечели първо място в конкурса Optimum Figure, който се проведе за трета поредна година от фирма Power&Beauty, вносител на спортни хранителни добавки у нас. Optimum Figure е едно от най-популярните състезания в страната сред занимаващите се със спорт с цел поддържане на здраво, силно и красиво тяло. Тазгодишното издание протече изцяло онлайн в рамките на популярната социална мрежа FACEBOOK. Претендентите в конкурса са били оценявани от българските потребители на FACEBOOK според съвкупност от критерии - мускулатура, естетика, баланс, красота, излъчване, тонус, стил, генетика и хармония. Според Момчил Милев, управител на Power&Beauty, който връчи наградите на отличените, в конкурса побеждават хора, чиито визия и фигура се възприемат като модерни и като модел за подражание.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |