В новините
 
25.04.2024 10:06
Търсене
 
 
18.01.2010
НОВА ИЗЛОЖБА СЪБИРА ФЕНОВЕ НА МОТОЦИКЛЕТИЗМА
Ново изложение добавя в програмата си за 2010 година Международен панаир Пловдив. „Феър мото шоу“ ще събере от 19 до 21 март производители и вносители на мотоциклети, фенове на мотоспорта, които ще могат да видят най-новите модели и да се насладят на майсторското шоу на гостуващите звезди в атрактивната демонстрационна програма. Подобно изложение се провежда за първи път в България. То ще демонстрира новите машини, екипировка, аксесоари, резервни части, поддръжка и услуги, а също - набиращият популярност „стънт” (атрактивно управление на мотоциклети). Участниците ще покажат мотоциклети, скутери, АТВ, бъги, резервни части, аксесоари и консумативи за мотоциклети, тунинг на мотоциклети, оборудване за специализирани сервизи и салони, сигнално-охранителни системи за мотоциклети, ремаркета за транспортиране на машините.
16.10.2009
Изоставаме - Петко Вълков, изп. директор на “БенчМарк Асет Мениджмънт”
През седмицата развитите капиталови пазари отчетоха нови рекордни стойности, а американският индекс Дау Джоунс премина заветните 10 000 пункта, но българският капиталов пазар сякаш се движи на собствен ход, изоставяйки от международните тенденции. Това не е толкова изненадващо, защото подобни отклонения наблюдавахме и през летните месеци, след което последваха мощни положителни движения в стремежа да се навакса изоставането. Разбира се, няма гаранция, че подобно движение може да се получи отново. Все пак сесията в четвъртък стартира силно за борсовите индекси, но постепенно те загубиха сила от завоюваните позиции. SOFIX приключи сесията с повишение от 0,54% до 481,88 пункта. Още по-високо бе повишението при BG40, който се качи с 1,13% до 130,18 пункта.
07.10.2009
Посрадали пешеходци в катастрофи
На 06.10.т.г. около 14.40 ч. на кръстовището на бургаските улици «Адам Мицкевич» и «Демокрация», поради неспазване на предимство възниква пътен инцидент между : л.а. «Ауди А-4», с бургаска регистрация, управляван от 29 год. М.К. от Бургас и пешеходката - С.В., 74 годишна от Бургас. От ПТП пешеходката е пострадала леко, като е получила натъртване на лявото бедро. Причини : неспазване на предимството на пешеходката от страна на водачът на автомобила. На 06.10.т.г. около 14.00 ч. на кръстовището на бургаските улици «Сан Стефано» и «Стефан Стамболов», л.а. «Сеат Толедо», с бургаска регистрация, управляван от 18 год. Г.Д. от Бургас, движещ се правомерно на зелен светофарен сигнал, блъска неправилно пресичащия пътното платно пешеходец - Л.П., 62 годишен от Бургас, който е побучил леки натъртвания на левия крак.
02.10.2009
Discovery Channel представя ексклузивна световна премиера и уебсайт, които документират ново изследване за еволюцията на човека
След публикация в американското списание „Наука”, посветена на намирането и изследването на останки от женски скелет на 4,4 милиона годишна възраст, наречен Арди, Discovery Channel представя световната премиера на филма – „Откриването на Арди”. Премиерното заглавие с впечатляващи разкрития ще се излъчи в България през декември тази година. Двучасовият филм разказва за цялостното изследване, което води до намирането на вкаменелости от вида ардипитекус рамидус. Днес Discovery стартира уебсайта www.discovery.com/ardi с подробна информация, за всички които искат да научат повече за Арди. Освен това ще се излъчи и специален епизод наречен „Разбирането на Арди” – едночасов филм, заснет със съдействието на CBS News с водещ Паула Зан, която в момента работи за CBS и CNN. Специалният епизод включва коментари от членовете на изследователския екип д-р Тим Уайт, д-р Йоханес Хейли-Селасие, д-р Джидей Уолд Гейбриел, д-р Оуен Ловджой, Бруукс Хансън, главен издател на списанията „Физиката като наука” и „Наука” и журналиста Ан Гибонс.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |