В новините
 
05.05.2024 02:35
Търсене
 
 
31.10.2009
Новият плувен комплекс в Бургас - готов до Нова година. Това е и срокът, в който общинските мъже трябва да се научат как се бърка с ръка в джоб, ако общественият мъж е курдисан в костюм
Бъркането в джоб с ръка, когато индивидът е облечен с костюм, става с движение, при което сакото се замята леко назад, и ръката се слага в джоба без пръстите да се свиват много. В никакъв случай не се повдига сакото така, както е показано на снимката вляво. Протоколът на Община бургас е поел инициатива до Нова Година всички да минат специализиран курс в чест на Церемонията, описана по-долу. Новият плувен комплекс в Морската градина на Бургас ще бъде готов до края на годината. С това обещание се ангажираха изпълнителите на проекта от местната фирма "Спа дизайн". Днес обектът бе посетен от кмета на община Бургас Димитър Николов, заместника му Костадин Марков и директора на „Спортни имоти” Живко Иванов. На място бе констатирано, че най-трудоемката част от работата е свършена и леглата на новите басейни са изградени. Предстои грундиране, облицовка и строителни дейности по надземната част на комплекса.
13.09.2009
Балъков хвали възпитаниците си след разгрома в Мездра
„Изключително съм доволен от футболистите, които спазиха всичките ми тактически указания”, заяви мениджърът на „Черноморец-Бургас” Красимир Балъков на пресконференцията след разгрома с 5:0 в Мездра над местния „Локомотив”. „В началото и на двете полувремена вкарахме голове, които успокоиха играчите. След третия гол на Траян Дянков мачът свърши. Искам да отлича Дуду, който се включи отлично. Комплименти и за Чиликов. След триседмична специална подготовка той изигра мача на добро ниво, спечели много високи топки и само малшансът не му позволи да се разпише. Доказахме, че в атака имаме достойни изпълнители. Пак повтарям, че съм изключително доволен от трансфера на Мишел Платини в ЦСКА. В Мездра демонстрирахме, че конкуренцията в нападение ни води към добри резултати. Имаме достатъчно футболисти, които могат да бележат.
11.08.2009
ЙОРДАНКА ХРИСТОВА С ЮБИЛЕЙ НА ТУРНЕТО НА АКАДЕМИЦИТЕ
Гранддамата на българската естрада Йорданка Христова ще празнува юбилей на 4 свои песни това лято на турнето на четиримата академици на българската забавна музика – Тончо Русев, Митко Щерев, Стефан Димитров и Стефан Диомов. Следващите два концерта са във Варна – на 15 август и в Бургас – на 17 август. Освен че ще изпее песните, които закръглят годишнини от създаването си, любимката на публиката ще бъде и водеща на рециталите. „Тежък характер” на Стефан Димитров и Миряна Башева, и „Предесен” на Тончо Русев и Владимир Голев навършват 30 години от създаването си, колкото и баладата на Митко Щерев и Калин Донков „Нека честно откажем”, с която виталната дама печели Голямата награда на Международния фестивал „Златният микрофон” в Турция през 1979 г. Песента на четвъртия академик – Стефан Диомов по текст на Надежда Караджова – „Влюбена в живота” пък празнува 20 години, тя е включена в последната голяма плоча на певицата от 1989 г.
25.07.2009
Антикризисни мерки за подобряване на социално-икономическата среда
„Антикризисни мерки за подобряване на социално-икономическата среда”, приети от Националния съвет на Асоциацията на индустриалния капитал в България. Разработените от Асоциацията на индустриалния капитал в България антикризисни мерки ще бъдат предоставени в понеделник, 27 юли 2009 година, на председателя на 41-то Народно събрание г-жа Цецка Цачева, на председателите на парламентарните групи в 41-то Народно събрание г-н Цветан Цветанов (ГЕРБ), г-н Сергей Станишев (Коалиция за България), г-н Ахмед Доган (ДПС), г-н Волен Сидеров (”Атака”), г-н Мартин Димитров (Синята коалиция), г-н Яне Янев (РЗС), както и на номинираните за премиер г-н Бойко Борисов, за вицепремиер и министър на финансите г-н Симеон Дянков и на министъра на икономиката и енергетиката Трайчо Трайков.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |