В новините
 
28.03.2024 17:01
Търсене
 
 
04.10.2010
Резултатите от мисията ни в Хаити и Доминиканската република сочат, че временната комисия за реконструкция на Хаити трябва час по-скоро да стане действаща.
В края на август т.г. евродепутатът от групата на ГЕРБ в ЕНП Мария Неделчева беше на едноседмична мисия в Хаити и Доминиканската република като част от делегация на ЕП, в която имаше съществена роля и отговорност, тъй като е зам.председател на Комисията по социални въпроси и околна среда на Съвместната парламентарна асамблея АКТБ-ЕС. В изказване на заседанието на Бюрото на Асамблеята М. Неделчева представи резултатите от мисията и най-напред подчерта, че всяка информативна мисия има за цел да достигне до важни и нови елементи, касаещи дадена ситуация. „Ако вземем това предвид, бихме могли да кажем, че нашата мисия в Хаити и в Доминиканската Република е била успешна. Докладът поставя на показ елементи, които ни позволяват не само да направим равносметка на постигнатото от 12 януари до сега, но и привлича вниманието към сегашните трудности и евентуалните бъдещи решения”, обяви евродепутатът и наблегна на три аспекта от мисията: на ниво граждани и гражданско общество; на национално ниво; на европейско и международно ниво.
16.09.2010
Балъков: Отиваме в Ловеч за точки
„Отиваме в Ловеч с една-единствена цел – да играем добър футбол и да се върнем с точки”, заяви мениджърът на „Черноморец - Бургас” Красимир Балъков на пресконференция преди мача с „Литекс” от 7-мия кръг на шампионата. Двата отбора играят на 18 септември /събота/ от 21 ч. „Ще бъде интересен мач, защото се срещат двата отбора без загуба до момента в „А” група. Ние няма какво да губим - играем срещу шампиона на България и отбора, който също като нас още няма загуба в първенството. Надявам се емоциите да са изцяло насочени към футбола, да оставим на спокойствие младия съдия да си върши работата и дай Боже накрая да завършим мача с 11 човека. Искам да демонстрираме характер и да докажем на скептиците, че „Черноморец” е направил голяма крачка напред в развитието си”, допълни стратегът на „акулите”.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |