В новините
 
05.05.2024 08:10
Търсене
 
 
31.07.2009
Уникално дръм шоу и уроци по ударни инструменти на плажа
Уникалното дръм шоу, по-известно като "Фестивал на барабанното и танцово изкуство", с което стартира тазгодишният Джулай морнинг в Бургас засега приключи... до септември. Тогава организаторите от Сдружение "Грижа за развитие" ще възстановят блиц курсовете по ударни инструменти. Любители на танците и ударните инструменти бяха добре дошли на 30-ти Юли на бургаския плаж за да усетят какво е да биеш барабаните при това в ритъм със своеобразен импровизиран оркестър. Бургазлии с тарамбуки, джембета и прочее перкусии бяха поканени да дойдат за да вземат участие и да получат някой интересен урок, а за начинаещите без собствени барабани организаторката Александра Найденова и бургаският перкусионист Асен Хайдуков бяха осигурили разнообразни ударни инструменти. И така бургаският плаж под летния театър бе озвучен с най-древни ритми. Барабанист, програмист, дизайнер и случайни зяпачи и ентусиасти включително 6 годишно момиченце, което може да умножи 4х4 със завидна бързина спрямо люде с 4-5 пъти повече годинки, биха тарамбуки и прочее в деня преди петък в продължение на часове. Ретрото бе спряно, напитките бяха сервирани, МАММА АФРИКА бе изтупкана.
14.06.2009
Топлофикация Бургас опрощава лихвите на своите длъжници
Ръководството на Топлофикация Бургас ще опрости лихвите на своите клиенти с просрочени задължения, ако те заплатят изцяло и наведнъж задълженията си в срок от 17.06.2009 до 17.07.2009 година. На всички абонати със започната съдебна процедура, заплатили изцяло и наведнъж задълженията си в същия срок, включително присъдените от съда вземания /съдебна такса, главница, лихви към датата на започване на съдебното дело/ дружеството няма да събира законната лихва, начислявана до окончателното изплащане на задължението. Клиентите на бургаската топлофикация могат да се възползват от инициативата на дружеството на касите в ж.к. Славейков, ж.к. Лазур и ж.к. Изгрев. Приспаданията няма да се извършват на касите на Български пощи или плащания по банков път. Топлофикация Бургас прави този жест за своите абонати за пореден път, с което да покаже своето обществено отговорно отношение към близо 10 000 абоната с 2 и повече неплатени сметки. В последните години дружеството води активна социална политика и не остава безучастно към финансовите проблеми на своите клиенти, предизвикани от икономическата криза. Ръководството на фирмата подканя абонатите си да се възползват от този шанс, тъй като едва ли за в бъдеще дружеството ще бъде в състояние да компенсира подобни финанови загуби.
28.05.2009
Над 40 момичета и момчета от Бургас ще се състезават за короната “Мини Мис и Мистър Бургас Плаза”
Момченцата имат по-голямо желание за изява в организирания от Бургас Плаза детски празник и конкурс “Мини Мис и Мистър Бургас Плаза” 29 май 2009 г. Над 40 деца от Бургас на възраст между 3 и 7 години ще участват в конкурса “Мини Мис и Мистър Бургас Плаза”, организиран от първия търговски център от съвременен тип в града. Детският празник и конкурс ще се проведат на 31 май 2009 г. от 11 часа в Бургас Плаза Мол по повод Деня на детето. Интересът към организираната забава е голям, като броят на момченцата, записани за участие в конкурса, надвишава този на момичетата. Водещи на забавната програма и на конкурса ще бъдат двойници на героите от известното детско филмче Лейзи Таун - Спортакус и Стефани. Всички деца ще имат възможност да се снимат с техния любим герой, както и да получат автограф от него. “Чрез конкурса Мини Мис и Мистър Бургас Плаза искаме да покажем, че търговският център може да предложи много стоки и забавления и за най-малките си посетители. Сред богатия микс от наематели в Бургас Плаза попадат някои от най-престижните български и международни вериги за детски стоки в България. По повод Деня на детето сме подготвили множество изненади за децата и техните родители и се надяваме, че всички ще успеят да усетят магията на детския празник”, коментира Таня Косева - Бошова, изпълнителен директор на Бургас Плаза АД.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |