В новините
 
24.04.2024 16:25
Търсене
 
 
15.08.2010
„Черноморец-Поморие” надви „Лудогорец” с 1:0
Победата дойде след гол от дузпа на резервата Станимир Митев в 79-ата минута. Съдията Цветан Георгиев от София назначи наказателния удар за спъване в наказателното поле на най-активния на терена – лявото крило Георги Чакъров. Домакините останаха с човек по-малко на терена в края на първото полувреме, когато младежкият национал Пламен Димов получи втори жълт и респективно червен картон. Същата санкция беше приложена и спрямо Радослав Анев от гостите 8 минути преди края на мача. Малко след началото на второто полувреме токов удар спря част от осветлението на стадиона в Поморие и се наложи играта да бъде прекъсната за 8 минути. След 3-тия кръг „Черноморец-Поморие” продължава да оглавява класирането в Източна „Б” група заедно с „Черноморец” /Бч/. Двата отбора имат по 7 точки в актива си.
05.04.2010
Ръководството на „Черноморец – Бургас” обявява нулеви цени на билетите за стадион „Лазур” до края на сезона
В навечерието на най-големия Християнски празник ние заедно доказахме, че в Бургас се случват хубави неща. Еуфорията беше голяма, защото стадионът бе пълен. Вашата подкрепа допринесе за един истински футболен спектакъл както на терена, така и по трибуните. Във връзка с това ръководството на ПСФК „Черноморец – Бургас” реши да обяви нулеви цени на билетите за стадион „Лазур” до края на пролетния полусезон за всички мачове на отбора. Входните билети може да вземете преди всеки двубой от касите на стадион „Лазур, от Интерхотел България и от бензиностанциите на Петрол. Тези входни пропуски Ви дават възможност да участвате в томбола, която се тегли в почивката между двете полувремена на всяка среща. Последния мач в навечерието на Великден ни дава основание да кажем - град Бургас вече има своите европейски публика, стадион и отбор.
22.10.2009
Черноморец - Поморие елиминира Ботев - Криводол с гол в последната минута от дузпа
Отборът на Черноморец - Поморие” елиминира „Ботев” /Криводол/ в турнира за купата на България „Форд Мото Пфое” след изстрадана победа с 1:0 с гол от дузпа в 120-ата минута. Мачът от първия кръг на надпреварата беше наблюдаван 200 зрители на стадионът в градчето на 20 км от Бургас. 90 минути не стигнаха на втородивизионните съперници да си отбележат гол и спорът беше разрешен в сетния миг. В последната минута на второто продължение от 15 минути Галин Димов беше повален в наказателното поле и Любомир Божинов стреля безпогрешно от бялата точка. След последния сигнал гостите се нахвърлиха върху главния съдия Христо Христов /СтЗ/, но охранителите и служебните лица го спасиха от саморазправа. Футболистите на „Ботев” пробваха да си излеят гнева и върху униформените пазители на реда, ала бяха озаптени навреме.
03.10.2009
„Черноморец-Бургас” изпусна да победи „Монтана” на „Лазур”
„Черноморец-Бургас” загуби първи точки пред собствена публика. След 4 победи на стадион „Лазур” от началото на сезона „акулите” изпуснаха да победят новака „Монтана” и мачът от 8-мия кръг на „А” група завърши наравно – 1:1. Двубоят премина под непрекъснат дъжд, който облагодетелства футболистите на гостите в стремежа им повече да рушат играта. „Акулите” очаквано наложиха териториален превес веднага след първия сигнал на главния съдия Антон Генов. В 8-мата минута опасен изстрел от фал на Костадин Дяков беше отразен със сетни усилия от вратаря на гостите Цветомир Цанков. „Монтана” отвърна с далечен удар на Даниел Гаджев, след който Паскал Борел отби топката в напречната греда. В 31-вата минута Дуду свали топката с глава за Марсио Нуно, чийто шут с мъка бе отбит от Цанков. Последваха две разбърквания в наказателното поле след корнери, ала мрежата на „Монтана” остана суха. Меле се оформи и в 38-ата минута, когато Дуду остана под кълбото и не успя да го засече от непосредствена близост.
13.09.2009
Балъков хвали възпитаниците си след разгрома в Мездра
„Изключително съм доволен от футболистите, които спазиха всичките ми тактически указания”, заяви мениджърът на „Черноморец-Бургас” Красимир Балъков на пресконференцията след разгрома с 5:0 в Мездра над местния „Локомотив”. „В началото и на двете полувремена вкарахме голове, които успокоиха играчите. След третия гол на Траян Дянков мачът свърши. Искам да отлича Дуду, който се включи отлично. Комплименти и за Чиликов. След триседмична специална подготовка той изигра мача на добро ниво, спечели много високи топки и само малшансът не му позволи да се разпише. Доказахме, че в атака имаме достойни изпълнители. Пак повтарям, че съм изключително доволен от трансфера на Мишел Платини в ЦСКА. В Мездра демонстрирахме, че конкуренцията в нападение ни води към добри резултати. Имаме достатъчно футболисти, които могат да бележат.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |