В новините
 
29.03.2024 05:18
Търсене
 
 
25.02.2011
Днес рожден ден има адвокат Златомира Карагеоргиева-Мострова
Днес рожден ден има адвокат Златомира Карагеоргиева-Мострова. Златка е наш доверен адвокат, с когото сме преминавали през купища простотии, породени от неадекватно законодатели и законовзетели. Тя има чар, гръдна обиколка и усмивка, които обезсилват всички политически пристрастени индивиди. Златомира Мострова е известна като идеолога и финансов създател на Бургас Инфо, Браво Бургас, Морска тръпка, Златни Нюз, и други новинарски сайтове. Златомира мина през школите на РентТв, на няколко други медии, на СДС, Новото Време, Bourgas.Org и най-важното като и говорим слуша и разбира. Златомира е винаги заобиколена от приятели, сред които: Мирка, Христина Секлемова, Фани, други. Златомира е омъжена за вечно усмихнатия певец-композитор Веско Мостров, който все още се счита за късметлия, че е избрала него. Днес Златомира отива в Сливен, а другата седмица ще празнува официално с нас. Ако имате нужда от адвокат: http://www.shopova-mostrova.com
19.10.2010
На 19 октомври Църквата празнува скромния отшелник от Рила планина, когото още приживе наричали земен ангел и небесен жител.
На 19 октомври Църквата празнува скромния отшелник от Рила планина, когото още приживе наричали земен ангел и небесен жител. На 18 август 946 година св. Йоан напуснал този свят. Виж Успение на св. Йоан Рилски. Тридесет и четири години след успението си св. Йоан се явил на сън на своите ученици и им заповядал да изровят нетленното му тяло и да го пренесат в Средец. Там мощите на светеца били пазени в продължение на два века. На 1 юли Църквата празнува връщането на мощите на св. Иоан Рилски от Търново в Рилската обител. През 1195 година цар Асен тържествено ги пренесъл в столицата Търново. През 1496 година, след като получили разрешение от султана, монасите от Рилската обител върнали мощите на светеца от Търново в основания от него Рилски манастир.
13.05.2009
Вратите на Ирак са отворени за българските фирми
Ръководството на БСК прие на 12 май 2009 г., иракска делегация, която е на посещение у нас в периода 11-14 май т.г. по покана на българския министър на финансите Пламен Орешарски. В състава на делегацията участват: г-н Азис Хасан Абтан - съветник на иракския министър-председател и на министъра на финансите, г-н Абдула Албандар – директор на Инвестиционната дирекция към Министерството на финансите на Ирак, и г-н Хюсеин Ал-Юзри - президент на най-голямата иракска търговска банка. От страна на БСК в срещата участваха Божидар Данев – председател, Георги Шиваров - зам.-председател, Камен Колев – зам.-председател, Петър Денев – главен секретар, и Веселин Илиев – главен директор „Международно икономическо сътрудничество”. В разговора с иракската делегация се включиха и български бизнесмени, инвестирали в Ирак.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |