В новините
 
28.03.2024 15:34
Търсене
 
 
23.09.2009
ИНВЕСТИЦИИ ПО МЯРКА С ТИ БИ АЙ ЛИЧЕН СПЕСТОВЕН ПЛАН
Управляващо дружество Ти Би Ай Асет Мениджмънт предоставя от днес нова възможност за инвестиране във взаимните фондове, които управлява. Личният Спестовен План дава възможност на инвеститорите да „скроят” по свой инвестиционен вкус уникален вариант за инвестиране, избирайки сред четири от фондовете на Ти Би Ай. Личният Спестовен План с Ти Би Ай е уникален не само предвид това, че позволява да се комбинират по своеобразен начин теглата на избраните взаимни фондове, но и носи елемент на персоналност, защото инвеститорите планират според възможностите и инвестиционните си намерения кога и какви средства да инвестират. „Личният Спестовен План може да бъде променян като параметри (вид на фонда (овете), в които се инвестира, периодика на инвестиране, размер на вноската) по всяко време и не е ограничен от минимален или максимален срок влагане. Затова при него няма допълнителни такси за „предсрочно” прекратяване”, коментират специалистите от Ти Би Ай.
16.09.2009
Бургаска фирма за мебели - ексклузивен партньор на ТЕХНОМАРКЕТ в Бранша
Мебели от Ритони Дизайн - още една причина да посетите веригата магазини Техномаркет Ритони дизайн е екслузивен партньор на веригата магазини Техномаркет на българския пазар на Мебели. Веригата хипермаркети Техномаркет- направи своя ексклузивен избор за партньор в лицето на компанията за търговия с мебели Ритони Дизайн и освен толкова много техника, вече предлага и мебели. Целта на това сътрудничество е изцяло в услуга на клиента, за който обзавеждането на дома ще става по-лесно, бързо и приятно. Ритони Дизайн е част от “К енд Б Груп” - Бургаска компания е с над 10-годишна история в областта на търговията и има свои представителни търговски обекти в цяла България. “Все по-широкото търсене на екзотични и стилни решения за интериора ни даде увереност да продължим развитието на веригата, вече и на територията на Техномаркет. Убедени сме, че интересът към подобен тип Мебелище бъде много голям” споделят собствениците на марката Ритони Дизайн..
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |