В новините
 
03.05.2024 08:09
Търсене
 
 
28.01.2010
Организирана престъпна група, ръководена от 39 годишния Христо Иванов - по прякор Ицо Оризарския, част от неутрализирана група на Димитър Желязков - Очите, е неутрализирана
Организирана престъпна група, ръководена от 39 годишния Христо Иванов - по прякор Ицо Оризарския, част от неутрализирана група на Димитър Желязков - Очите, е неутрализирана в началото на седмицата, съобщиха на нарочна пресконференция днес Директорът на ОДМВР Бургас - Милен Димитров и Окръжен прокурор - Калина Чапкънова. Групата е задържана в резултат на проведени активни осем месечни оперативно-издирвателни и процесуално следствени действия от служители на сектор «Борба с организираната престъпност» към ОДМВР - Бургас и Окръжен Следствен Отдел под прякото ръководство на Бургаска окръжна прокуратура. Ядрото на формированието, действащо на територията на курортен комплекс Слънчев бряг и региона, е изградено от шестима души, като ръководител е бил 39 годишния Христо Иванов / същият въпреки че има криминална регистрация за грабеж, не е осъждан/.
14.12.2009
Hypnotic с ново вдъхновение, празнуват Коледа с Живко Петров Трио
След любовната криза, момичетата от квартет Hypnotic са завладяни от ново вдъхновение. Очаровани от срещата си с триото JP3 и обединени от любовта си към музиката, те подготвят уникален проект в компанията на изключителните музиканти - маестро Живко Петров (пиано), Веселин Веселинов-Еко (контрабас) и Димитър Семов (барабани). Често сравянвани с Bond, талантливите цигуларки са щастливи да покажат индивидуалния си стил и да заявят едно различно присъствие на музикалната сцена. Hypnotic ще представи първия си самостоятелен концерт в Коледната нощ на 25 декември. Магнетичният момичешки квартет ще сподели своето изкуство с ценителите на красивата музика в столичния Sofia Live Club. Първата част на празничния концерт ще е изразено джазова. Класическото модерно звучене на Hypnotic ще бъде оцветено с джаз вариациите на триото JP3. Акцент в тази първа част ще бъдат няколко страстни аржентински танга, които музикантите подготвят за изисканата публика. Специална изненада ще бъде гост-вокалът Simon Rain. Той ще изпълни парчета от новия си проект 1+1=1, за който чаровната четворка записа щрайхове през лятото.
24.11.2009
Талантливи деца от Бургаска област заявяват участие за конкурса на Фондация “Димитър Бербатов”
До този момент предимно номинации в областта на изкуствата са получени за тазгодишните награди за успелите деца на България на Фондация “Димитър Бербатов”. Сред одобрените номинирани е и 17-годишната Силвия Ганчева от Бургас, носителка на редица първи награди от международни конкурси в областта на изобразителното изкуство - първа награда на V-ия национален конкурс за учебна рисунка София 2009; първа награда за графика на Международен фестивал на изкуствата "Радост на брега" - Бургас 2009; първо място в VІ-ия национален конкурс "Казанлъшка роза" - Казанлък 2009; първо място в Националния младежки конкурс "Ябълката" - Стара Загора 2009; първо място в Националния конкурс "Часовниковите кули на България" - Ботевград 2009;първо място във ІІ-ия национален конкурс "Пролет върху листа" - Кюстендил 2009;първо място в Националния конкурс "Моите детски мечти" - София 2009.
06.07.2009
Характерни престъпления в Бургас, Слънчев бряг, Приморско
На 06.07.т.г. около 04.30 ч. във Второ Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение от 19 годишно момиче от Плевен, за това че е станала жертва на грабеж, осъществен от две непознати за нея момичета. Констатирано е, че пострадалата, слизайки на ж.п. гара Бургас малко по-рано е посетила заведение «Трен», намиращо се на гарата, където се е запознала с двете момичета. Същите я разпитвали с какво смята да се занимава при престоя си по крайбрежието и като разбрали, че целта й е работа в Слънчев бряг, й предложили да я откарат с автомобил до курортния комплекс. Около 02.30 ч. на същата дата плевенчанката се качила с момичета в тъмен автомобил «Ауди», управляван от непознат мъж, като вместо в Слънчев бряг, автомобила я откарал до нива край кв. «Лозово», където след заплаха с нож момичетата я принудили да се съблече по бельо, отнемаъки й пътната чанта, съдържаща : лаптоп, MP-3 Player, мобилен телефон, дрехи и лични документи. Осъщественият грабеж е на обща стойност около 1 500 лв. Издирването на извършителките на грабежа продължава по описание от служители на Второ Районно управление на МВР - Бургас. На 05.07.т.г. около 15.00 ч. в Районно управление на МВР - Приморско е получено съобщение от двама 21 годишни младежи от Асеновград, за това че около 04.20 ч. на същата дата, прибирайки се от дискотека «Текила», в района до училището в Приморско са нападнати в гръб от двама непознати лица, които след заплаха с нож и нанасяне на удари по тялото, са им отнели : златна гривна, златен синджир, лични документи и около 300 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Приморско.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |