В новините
 
29.03.2024 01:03
Търсене
 
 
15.07.2009
Стартира Клубен тур „С коктейл за Емо” в заведения по Южното ни Черноморие
От 24 юли о 02 август по Южното ни Черноморие стартира клубен тур "С коктейл за Емо" с над 16 български артисти и музиканти в подкрепа на каузата за набиране средства на младия художник Емил Харизанов. Миналото лято при нелеп инцидент, счупва пети шиен прешлен. В момента двадесет и три годишният Емил е в съзнание, парализиран от раменния пояс надолу с частична подвижност в ръцете, но с висок шанс за оздравяване. Израелския неврохирург смята, че за възстановяването на Емо има над 90% шанс. За тази цел е необходимо събирането на средства за лечение и рехабилитация извън България, надхвърлящи 200 000 евро. Повече подробности за артистите и клубния тур "С коктейл за Емо" може да откриете в прикачения документ. Приложено може да откриете също така снимки на Емил Харизанов и част от неговите творби.
15.07.2009
Трима заместник-председатели на европейския парламент бяха избрани на първи и втори тур
След като по-рано днес избраха председател на Парламента, европейските депутати гласуваха и за избирането на 14-те заместник-председатели на ЕП. На първи тур от гласуването бяха избрани 3-ма заместник-председатели, докато на втори нито един от останалите 12 кандидати не събра необходимото мнозинство. Третото гласуване се проведе от 19.30 местно време. На първи тур за първи заместник-председател беше избран Giovanni Pittella (Група на социалистите и демократите, Италия) с 360 гласа (при необходимо абсолютно мнозинство от 343 гласа), на второ място по старшинство се нареди Rodi Kratsa-Tsagaropoulou (ЕНП, Гърция) с 355 гласа, а на трето - Stavros Lambrinidis (Група на социалистите и демократите, Гърция) с 348 гласа. На втория тур никой от 12-те кандидата за останалите 11-те заместник-председателски поста не събра необходимите гласове.
10.07.2009
ЛИДЕР прави капан на кмета на Карнобат
Настоящата публикация е предоставена учтиво от редакцията на
бургаския седмичник в-к Десант по наша молба, предизвикана от желанието ни да предоставим и ДРУГАТА страна в медиен двубой, който не бихме могли да окачествим като джентълменски. Материалът представлява журналистическо разследване на нашата приятелка Катя Касабова и авторските права са собственост на гореспоменатота издание Местният координатор Антон Панайотов, който изчезна с пари от общинската каса и беше разследван за покупка на гласове, си отмъсти на кмета с долнопробна постановка Катя Касабова. Възможно ли е кметът на Карнобат Георги Димитров да пребие две деца, ден преди изборите – между 5 и 5,15 часа на разсъмване, пред вратите на самата община? Само защото ги видял да лепят плакати? И защото беше оповестено в прссъобщение да „сипе с нечленоразделна реч поредица вулгарни ругатни, закани и обиди, да ги бута, дърпа и удря... докато ги малтретира да крещи с пълно гърло: ти мен познаваш ли ме бе, аз съм кмета на Карнобат!“, а след като „децата успели да се изтръгнат от ръцете на насилника, собственоръчно да накъса плакатите и с нокти лично да изстърже налепеното по стената“? .....
27.06.2009
Неочаквано добър концерт с найп-великите в световния БИЙТБОКС
Снощи, на открита сцена пред НДК, се състоя грандиозният финал на третото издание на българския бийтбокс шампионат THE OFFICIAL NESCAFE® 3in1 BEATBOX BATTLE®. Над 4000 души изпълниха пространството пред НДК, за да видят на живо феноменалните изпълнения стил, 3в1, на 3-те най-големи имена на световната бийтбокс сцена. Трите супер звезди Разел /САЩ/, Фейт Ес Еф Екс /Великобритания/ и Еклипс /Франция/ пристиганаха в България, благодарение на NESCAFE® 3in1, за да подарят на българските си фенове неочаквано добро шоу,. И не ги оставиха разочаровани. С бийтбокс изпълнения на емблематичните парчета „Thriller”, „Billy Jean” и ”Give it Up” Фейт Ес Еф Екс и Разел отдадоха почит на Майкъл Джескън. «Това е за Краля на Попа. Изключете светлините на сцената. Вдигнете ръце и включете мобилните си телефони или запалки. Качете това в youtube. Искам светът да види как България почита паметта на Макъл Джексън. Майкъл Джексън, почивай в мир. » каза Разел, преди да изпълни по неповторим начин легендарните парчета на Поп иконата. Поради внезапната загуба на Майкъл Джексън, Разел не използва и предварително поръчаните дузини червени рози за шоуто.
25.06.2009
Бургас - ОДОБРЕН ИНОВАТИВЕH ПРОЕКТ ЗА ТЪРГОВСКИ ЦЕНТЪР В БЪЛГАРИЯ
Проектиран от GMW Architects, проекта е първият ‘открит’ мол в страната, както и първият български лайфстайл център. Мекият крайморски климат на Бургас стои зад идеята на проектантите да разположат търговските площи около три пешеходни зони, пресъздаващи атмосферата на централна търговска улица. Този тип търговски центрове са екологично по-ефективни, тъй като консумират по-малко електроенергия от традиционните ‘затворени’ молове. Друго съществено предимство е техния лайфстайл фокус – голяма част от площите са заделени за развлечения и услуги. Пешеходните алеи са място където бургазлии могат да се насладят на топлото черноморското слънце и бриз. Предвидени са навеси които да предпазват от дъжд и да дават убежище от летните горещини. Тази нова за България концепция вече привлече вниманието на голям брой международни търговски вериги и получи признание на международното изложение MAPIK в Кан, Франция.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |