В новините
 
29.03.2024 16:53
Търсене
 
 
03.12.2009
Дядо Коледа пристига в Бургас Плаза Мол на ATV
Белобрадият старец ще радва посетителите на търговския център в специален Коледен кът На 5 декември Дядо Коледа, Снежанка и едно от джуджетата ще озвучат Бургас със своите ATV-та и ще и ще паркират нестандартните си превозни средства пред Бургас Плаза Мол точно в 16.00 часа. Посетителите на търговския център ще имат възможност да присъстват на най-забавното пристигане на белобрадия старец и неговите помощници. В 16.30 часа Дядо Коледа ще открие специалния увеселителен Коледен кът на втория етаж на търговския център и веднага ще започне да раздава подаръци от Коледната томбола на Бургас Плаза. Всеки от късметлиите ще получи по една от над 100-те награди, осигурени от търговските вериги в мола - Carrefour, KFC, Elite Shoes, Esprit, Genesis, Foot Comfort, Hippoland, Kenvelo, Kolev & Kolev, Kreo Group, My Computer, Natural Beauty Products, New Silhouette, Noa Coffee, Triumph, UB Jeans, Uni Clean, Yan Coffee Break, DOMO, Subra, Camel Active, Valentino Chocolate House.
27.11.2009
Коледният сезон в Бургас Плаза Мол започва с Деси Слава
Звездният Коледен сезон в Бургас Плаза Мол започва на 28 ноември (събота), когато поп-фолк дивата Деси Слава ще запали светлините на 8-метровата Коледна елха. Чаровната певица ще постави началото на многобройните Коледни изненади, подготвени от търговския център като поздрави всички посетители с едночасов концерт, започващ в 18.30 часа. В периода 28 ноември - 5 декември в Бургас Плаза ще бъде организирана Коледна томбола. Всеки посетител ще може да участва като напише името и координатите си върху касова бележка от покупка в мола и я пусне в една от Коледните урни. На 5 декември в 16.00 часа Дядо Коледа ще изтегли имената на късметлиите от томболата. Всеки от тях ще получи по една от над 100-те прекрасни награди, осигурени от търговските вериги в Бургас Плаза Мол - Carrefour, KFC, Elite Shoes, Esprit, Genesis, Foot Comfort, Hippoland, Kenvelo, Kolev & Kolev, Kreo Group, My Computer, Natural Product, New Silhouette, Noa Coffee, Triumph, UB Jeans, Uni Clean, Yan Coffee Break, DOMO, Subra.
14.07.2009
Втори фестивал на пясъчните фигури Бургас 2009
Скептично настроените критикари като нас трябва да признаят, че тази година изпълнението е великолепно Пясъчните скулптури са изваяни до конюшните в Морската градина - само на 200 метра от Капаните., които в скоро време ще наричаме вече Шатрите. Приказните герои са кацнали върху спиралата на раковина. Тази година скултурите не са толкова причудливи, а по-скоро близки от детството - Спящата красавица, Дядо и Ряпа, шрек, Дивите лебеди, Къщичката на кокоши крак. Цената за близък поглед е приемлива на фона на миналогодишната - свалена е на три лева за зрял човек и 1 лев за дете, ученик-студент и пенсионер. Една кукла, с милото име Михаела прецаква сладурски общината като при всяко дочуване на иемто "Жан", с което е декорирано някакаво олице, пуска 10-на души без да платят. Чалгата от временната постройка на площадката на пясъчните скулптури не се връзва с музикалните уклони, демострирани от кметския екип по време на Великите Музикални събития.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |