В новините
 
29.04.2024 05:53
Търсене
 
 
18.07.2009
Характерни престъпления в Бургас, Несебър и Слънчев бряг
Около 12,00 ч. на 17.07.2009 г. във второ РПУ – Бургас е получено съобщение от 16-годишен младеж, че два часа по-рано в парк “Славейков” е бил пресрещнат от непознат мъж, който след заплаха с остър метален предмет, му отнел 120 лв. и мобилен телефон “Сони Ериксон”. Работата по случая продължава Второ РПУ – Бургас. На 17.07.2009г в 13.45 ч. в Пето РПУ – Бургас е получено съобщение за извършена кражба на вещи от частен дом в комплекс “Зорница”. При извършения оглед е установено, че за времето от 10.20 до 13.30 ч. на същата дата неизвестно лице е проникнало в жилището чрез подбран или подправен ключ и извършило кражба на компютърна конфигурация. Работата по случая продължава Пето РПУ – Бургас. На 17.07.2009 г. в РПУ –Несебър е получено съобщение от 53-годишен полски гражданин, че при пътуване от курортен комплекс “Слънчев бряг” към Несебър с автобус от градския транспорт, неизвестно лице е отворило ципа на чантичката му и извършило кражба на кожен портфейл в който с документи за самоличност, 100 евро, 70 лева и 30 злоти. По случая работи РПУ – Несебър. На 17.07.2009 г. в Пето РПУ- Бургас е получено съобщение за взломено стъкло на лек автомобил “Фолксваген Бора”, паркиран в ж.к. “Лазур”. При извършения оглед е установено, че за времето от 17 ч. на 16.07. до 9 ч. на 17.07.2009 г. неизвестно лице, чрез взломяване стъклото на предна дясна врата, проникнало в автомобила и извършило кражба на радиокасетофон “Пайнер”, навигационна система и очила “Ferre”. По случая работи Пето РПУ – Бургас.
06.07.2009
Характерни престъпления в Бургас, Слънчев бряг, Приморско
На 06.07.т.г. около 04.30 ч. във Второ Районно управление на МВР - Бургас е получено съобщение от 19 годишно момиче от Плевен, за това че е станала жертва на грабеж, осъществен от две непознати за нея момичета. Констатирано е, че пострадалата, слизайки на ж.п. гара Бургас малко по-рано е посетила заведение «Трен», намиращо се на гарата, където се е запознала с двете момичета. Същите я разпитвали с какво смята да се занимава при престоя си по крайбрежието и като разбрали, че целта й е работа в Слънчев бряг, й предложили да я откарат с автомобил до курортния комплекс. Около 02.30 ч. на същата дата плевенчанката се качила с момичета в тъмен автомобил «Ауди», управляван от непознат мъж, като вместо в Слънчев бряг, автомобила я откарал до нива край кв. «Лозово», където след заплаха с нож момичетата я принудили да се съблече по бельо, отнемаъки й пътната чанта, съдържаща : лаптоп, MP-3 Player, мобилен телефон, дрехи и лични документи. Осъщественият грабеж е на обща стойност около 1 500 лв. Издирването на извършителките на грабежа продължава по описание от служители на Второ Районно управление на МВР - Бургас. На 05.07.т.г. около 15.00 ч. в Районно управление на МВР - Приморско е получено съобщение от двама 21 годишни младежи от Асеновград, за това че около 04.20 ч. на същата дата, прибирайки се от дискотека «Текила», в района до училището в Приморско са нападнати в гръб от двама непознати лица, които след заплаха с нож и нанасяне на удари по тялото, са им отнели : златна гривна, златен синджир, лични документи и около 300 лв. Работата по случая продължава от служители на Районно управление на МВР - Приморско.
01.07.2009
Община Несебър няма да спира плащането на тока на Слънчев бряг - Изток
Община Несебър няма да прекрати плащането на електричеството на Слънчев бряг - Изток. Това обяви кметът на Несебър Николай Димитров на специална пресконференция в морския град. Той подчерта, че решението да не се прекратява издръжката на осветлението в тази зона на курорта е продиктувано от желанието на общината да създаде условия за всички, обвързали прехраната или бизнеса си със Слънчев бряг, да работят нормално. По този начин се подпомагат не само местните граждани, но и целия туристически бранш. Николай Димитров уточни, че общинското ръководство не е заплашено от санкции при евентуално решение за спиране на тока. Договорът със „Слънчев бряг” АД, който е до края на месец октомври, предвижда възможност за едностранно прекратяване след 10-дневно писмено предизвестие до другата страна. „Не договорът ни спира да прекратим плащанията, а добрата ни воля да не позволим провал на Лято 2009”, каза кметът на Несебър.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |