В новините
 
20.04.2024 00:38
Търсене
 
 
30.08.2010
звезди излизат на XXV Международен Турнир „Купа Бургас 2010”
Най-добрата младежка двойка в латиноамериканските танци Иван Карастоянов – Никол Николова от КСТ „Бургас 75” ще атакува челната десетица на световната рейтинг листа. Това ще стане на предстоящия в края на идващата седмица най-голям международен турнир у нас - IDSF International Open „Купа Бургас 2010”. За първи път тази година за младежи от 17 до 19 г. ще се проведе открит турнир, който носи точки за световната ранглиста. В момента Иван и Никол заемат престижното 12-то място в класацията на Международната федерация по спортни танци /IDSF/ с 210 точки, което е най-големият успех за българска младежка двойка. Участието на талантливите възпитаници на Бургаския клуб в турнира „у дома” ще им даде възможност да спечелят нови точки в актива си и да се придвижат напред в световната класация.
26.08.2010
Изземват карнавални атрибути от младежи в Меден Рудник , Бургас
На 25.08.т.г. служители от Четвърто Районно управление «Полиция» - Бургас по сигнал са претърсили дома на 18 годишния И.Д., разположен в бл. 50 в ж.к. «Меден Рудник», откъдето са иззети : 15 мобилни телефона от различни марки, газов пистолет кал. 9 – мм без документи за собственост заедно с пълнител, 4 патрона за газов пистолет, метална телескопична палка, черна шапка с прорези за очите, 32 саморъчно свити цигари с канабис, полиетиленов плик с кафеникави семена, втори полиетиленов плик със зеленикаво-кафеникави на цвят семена, полиетиленов плик със суха тревна маса, полиетиленов чувал със суха зеленикава на цвят тревна маса, полиетиленов плик със суха зелена на цвят тревна маса и саксия със засадено в нея канабисово растение. Работата по случая продължава от служители на Четвърто Районно управление «Полиция» - Бургас.
20.08.2010
БДЗП очаква над 130 млади хора да се включат в тазгодишната природозащитна бригада на Атанасовско езеро
Над 130 млади хора от цялата страна и чужбина са заявили желание за участие в младежка природозащитна бригада „Атанасовско езеро 2010” организирана от Българско дружество за защита на птиците (БДЗП). Желаещите да посетят едно от най-известните Бургаски езера са предимно студенти по Екология и Биология от различни университети в страната. Тази година най-много сред тях са учащите се в Софийския университет, Лесотехническия университет – София и Института по ветеринарна медицина в град Стара Загора. Интерес към опазването на природата и по-специално на птичето богатство на Атанасовско езеро проявяват и студенти от Медицинския университет в град София, както и от Американския колеж. Двама доброволци от Корпуса на мира, които в момента живеят в град Чипровци и село Антоново също ще се присъединят към природозащитната бригада, както и обучаващите се в природозащитен център “Пода” младежи от Германия.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |