В новините
 
26.04.2024 01:40
Търсене
 
 
27.08.2010
Балъков: С „Черно море” ни чака мач на борба, на характер и на търпение
„Във Варна по-рядко се играе отворен и хубав футбол, повече се води битка. Не е случаен фактът, че вече 2 години противникът ни няма загуба на собствен терен. Все пак се надявам точно на нашия мач да се получи спектакъл. „Черно море” разполага с повече силови футболисти и разчита на агресивност, но това не ни притеснява, защото ние сме добре подготвени и физически, и психически. С търпение и изпълнение на поставените указания ще търсим максималното от двубоя. Важното е да не се поддаваме на емоции, както го правим досега за разлика от миналия сезон, когато имахме повече картони. С една евентуална победа в събота ще затвърдим авторитета от успехите срещу ЦСКА и „Левски”, а и ще ни остави в играта за местата, които дават право на участие в евротурнирите”, коментира Балъков.
22.08.2010
Удостоиха заместник-кмет със званието „Почетен гражданин на община Несебър”
Общински съветник от партия „ДЕЛА” - по вече утвърден, скандален маниер на поведение, отново внесе смут в публичното пространство и се опита чрез изяви в медиите да манипулира общественото мнение ден преди сесията на Общински съвет –Несебър. Става дума за изявления на Атанас Терзиев по входирана докладна записка N445 /10.08.2010 г. относно прекратяване на съсобственост, чрез изкупуване на дела на община Несебър в УПИ II, кв.93 по плана на гр. Несебър. За своеволните си изказвания, преди колегите на съветника да са упражнили правото си на глас по въпросната точка, Терзиев получи остра публична забележка от председателя на ОбС Благой Филипов още в началото на сесията. „Към тази докладна записка има още две предложения. Не е допустимо общински съветник да прави каквито и да е било изказвания преди точката да бъде гласувана”, бе категорична позиция на председателя. „Ако някой не може да привлече вниманието към себе си, извършвайки доблестни дела, създава скандали и интриги. Има съветници, които живеят от сесия до сесия, за да може чрез коментар по някоя точ
15.08.2010
„Черноморец-Поморие” надви „Лудогорец” с 1:0
Победата дойде след гол от дузпа на резервата Станимир Митев в 79-ата минута. Съдията Цветан Георгиев от София назначи наказателния удар за спъване в наказателното поле на най-активния на терена – лявото крило Георги Чакъров. Домакините останаха с човек по-малко на терена в края на първото полувреме, когато младежкият национал Пламен Димов получи втори жълт и респективно червен картон. Същата санкция беше приложена и спрямо Радослав Анев от гостите 8 минути преди края на мача. Малко след началото на второто полувреме токов удар спря част от осветлението на стадиона в Поморие и се наложи играта да бъде прекъсната за 8 минути. След 3-тия кръг „Черноморец-Поморие” продължава да оглавява класирането в Източна „Б” група заедно с „Черноморец” /Бч/. Двата отбора имат по 7 точки в актива си.
06.04.2010
СВЕТЛАТА СЕДМИЦА
Вчера започна Светлата седмица. Според каноните през нея не се извършват венчавки, тъй като това са празнични дни и няма по-голямо тържество от Христовото възкресение. Светлата седмица 5 април † ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО - ПАСХА - ВЕЛИКДЕН. Св. мъченици Агатопод и Теодул. Св. преподобни Марк Атински (Св. Марк Трачески) († ок. 400) 6 април † ВЪЗКРЕСЕНИЕ ХРИСТОВО - ПАСХА - ВЕЛИКДЕН. * Успение на св. Методий Славянобългарски († 885). Св. Евтихий, патриарх Цариградски (VI). Свв. мъченици Тимотей и Диоген Македонски 7 април * Светла сряда (Блажи се). Св. преподобни Георги, епископ Митилински 8 април * Светли четвъртък Св. патриарх Йосиф Прекрасни (Целомъдрени) († ок. 1700 г. пр.Хр.). Свв. апостоли Иродион, Агав, Руф, Асинкрит, Флегонт и Ермий от седемдесетте апостоли.. Св. мъченик Павсилип (I-II век). Св. Целестин, папа Римски († 432) 9 април * Светли петък. Животоприемни източник (Блажи се). Св. мъченик Евпсихий († 362) 10 април * Светла събота. Св. мъченици Терентий и Помпий 11 април † Втора неделя след Пасха - ТОМИНА НЕДЕЛЯ. Св. свещеномъченик Антип, епископ на Пергам Асийски (I-II век)
05.04.2010
Ръководството на „Черноморец – Бургас” обявява нулеви цени на билетите за стадион „Лазур” до края на сезона
В навечерието на най-големия Християнски празник ние заедно доказахме, че в Бургас се случват хубави неща. Еуфорията беше голяма, защото стадионът бе пълен. Вашата подкрепа допринесе за един истински футболен спектакъл както на терена, така и по трибуните. Във връзка с това ръководството на ПСФК „Черноморец – Бургас” реши да обяви нулеви цени на билетите за стадион „Лазур” до края на пролетния полусезон за всички мачове на отбора. Входните билети може да вземете преди всеки двубой от касите на стадион „Лазур, от Интерхотел България и от бензиностанциите на Петрол. Тези входни пропуски Ви дават възможност да участвате в томбола, която се тегли в почивката между двете полувремена на всяка среща. Последния мач в навечерието на Великден ни дава основание да кажем - град Бургас вече има своите европейски публика, стадион и отбор.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |