В новините
 
18.01.2021 06:38
Търсене
 
 
24.11.2009
Талантливи деца от Бургаска област заявяват участие за конкурса на Фондация “Димитър Бербатов”
До този момент предимно номинации в областта на изкуствата са получени за тазгодишните награди за успелите деца на България на Фондация “Димитър Бербатов”. Сред одобрените номинирани е и 17-годишната Силвия Ганчева от Бургас, носителка на редица първи награди от международни конкурси в областта на изобразителното изкуство - първа награда на V-ия национален конкурс за учебна рисунка София 2009; първа награда за графика на Международен фестивал на изкуствата "Радост на брега" - Бургас 2009; първо място в VІ-ия национален конкурс "Казанлъшка роза" - Казанлък 2009; първо място в Националния младежки конкурс "Ябълката" - Стара Загора 2009; първо място в Националния конкурс "Часовниковите кули на България" - Ботевград 2009;първо място във ІІ-ия национален конкурс "Пролет върху листа" - Кюстендил 2009;първо място в Националния конкурс "Моите детски мечти" - София 2009.
27.10.2009
Започва подготовката на Бургас Плаза Мол за Хелоуин
Търговският център ще изненада бургазлии с нестандартна декорация и многобройни “страшни” инициативи Бургас Плаза Мол ще изненада бургазлии с нестандартна декорация и многобройни нетрадиционни инициативи по повод най-страшния празник Хелоуин. Една седмица преди Деня на Вси Светии, на 25 октомври, в Бургас Плаза Мол ще бъде обособен Хелоуин кът, който ще е на разположение на всички посетители и ще ги подготвя за уникалното Хелоуин парти на 31 октомври. В Хелоуин къта ще бъдат разположени макети на таласъми, духове, чудовища и вещици, с които всички фенове на Хелоуин ще могат да се снимат. На 25 октомври 2009 г. започват и двата конкурса на Бургас Плаза - Конкурс за лакомства от тиква и Конкурс за страшна декорация, в които участие ще могат да вземат хора от всички възрасти. Конкурсът за лакомства от тиква е подходящ както за майки, така и за всички останали любители-кулинари. Всички желаещи ще могат да пускат своите рецепти за лакомство от тиква в специална урна, поставена пред хипермаркет Карфур. Притежателите на петте най-оригинални рецепти ще бъдат обявени по време на партито на 31 октомври и ще спечелят награди, осигурени от Карфур. Конкурсът за Хелоуин декорация е конкурс за сръчност и оригиналност и е подходящ както за деца, така и за техните татковци и майки. В Хелоуин къта в Бургас Плаза Мол ще бъде обособен специален щанд, където всеки ще може да “изложи” своето произведение - маски, фенери, висящи духчета и всякакви страхотии. Всички произведения ще служат и за украса на Бургас Плаза Мол, а най-сполучливите ще бъдат обявени по време на партито на 31 октомври.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерияАрхив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |