В новините
 
28.03.2024 16:02
Търсене
 
 
05.12.2009
Остават само дребни детайли, преди Даксон да стане „акула”
Само дребни детайли са останали за изглаждане, преди договорът на Даксон с „Черноморец-Бургас” да бъде обявен като факт. Това съобщи мениджърът Красимир Балъков, който заяви интерес за привличането на бразилеца от „Локомотив” /Пд/ още миналата пролет. „Трансферната сума си остава в кухнята. Едно обаче е сигурно – ние като подпишем договори, ги спазваме”, отсече Бала. Той призна и за интерес към защитника Иво Иванов, за когото се водят разговори с ръководството на „Берое”, но все още няма нищо сигурно. Мениджърът не съобщи други желани имена, но уточни, че в списъка за селекция не попадат играчи на „Левски”, ЦСКА и „Литекс”. Евентуалните нови попълнения са както от родния пазар, така и чужденци. Французинът Джон Глеле, който беше две седмици на проби, си е заминал за родината, но вариантът да бъде привлечен все още не е отпаднал.
08.11.2009
„Скандално съдийство опорочи дербито между „Черноморец - Бургас” и „Литекс”
Скандално съдийство на Станислав Тодоров от Шумен беляза загубата на „Черноморец - Бургас” от „Литекс” с 1:2 в дербито на 12-ия кръг от първенството в „А” група на стадион „Лазур”. Домакините завършиха мача с двама души по-малко. Втори жълт и респективно червен картон получи Цветомир Цонков в 83-ата минута, а малко по-късно беше изгонен директно и капитанът Траян Дянков. Санкцията за Дянков беше наложена по сигнал на страничния съдия Цанко Симеонов извън игровата ситуация, което породи доста разгорещени спорове и възпламени страстите по трибуните. В общата си наказателна равносметка Тодоров включи 6 жълтги и 2 червени картона за „Черноморец” и 2 жълти картона за „Литекс”. Цифри, които са достатъчно показателни сами по себе си...
03.10.2009
„Черноморец-Бургас” изпусна да победи „Монтана” на „Лазур”
„Черноморец-Бургас” загуби първи точки пред собствена публика. След 4 победи на стадион „Лазур” от началото на сезона „акулите” изпуснаха да победят новака „Монтана” и мачът от 8-мия кръг на „А” група завърши наравно – 1:1. Двубоят премина под непрекъснат дъжд, който облагодетелства футболистите на гостите в стремежа им повече да рушат играта. „Акулите” очаквано наложиха териториален превес веднага след първия сигнал на главния съдия Антон Генов. В 8-мата минута опасен изстрел от фал на Костадин Дяков беше отразен със сетни усилия от вратаря на гостите Цветомир Цанков. „Монтана” отвърна с далечен удар на Даниел Гаджев, след който Паскал Борел отби топката в напречната греда. В 31-вата минута Дуду свали топката с глава за Марсио Нуно, чийто шут с мъка бе отбит от Цанков. Последваха две разбърквания в наказателното поле след корнери, ала мрежата на „Монтана” остана суха. Меле се оформи и в 38-ата минута, когато Дуду остана под кълбото и не успя да го засече от непосредствена близост.
13.09.2009
Балъков хвали възпитаниците си след разгрома в Мездра
„Изключително съм доволен от футболистите, които спазиха всичките ми тактически указания”, заяви мениджърът на „Черноморец-Бургас” Красимир Балъков на пресконференцията след разгрома с 5:0 в Мездра над местния „Локомотив”. „В началото и на двете полувремена вкарахме голове, които успокоиха играчите. След третия гол на Траян Дянков мачът свърши. Искам да отлича Дуду, който се включи отлично. Комплименти и за Чиликов. След триседмична специална подготовка той изигра мача на добро ниво, спечели много високи топки и само малшансът не му позволи да се разпише. Доказахме, че в атака имаме достойни изпълнители. Пак повтарям, че съм изключително доволен от трансфера на Мишел Платини в ЦСКА. В Мездра демонстрирахме, че конкуренцията в нападение ни води към добри резултати. Имаме достатъчно футболисти, които могат да бележат.
 
 
 


Акценти от Bourgas-news.com
 

Последните грозни снимки
Фургоните - Републиканска отново - така е вече няколко месеца.
Март.2009        публичен дом - слухове се нося, че в това изостанало метално нещо малолетни упражняват определени професии
Фото галерия



Архив по дати
От:
До:
 

Последните обяви
 


© 2009 WWW Development News Network. All Rights Reserved
namerih.com добави сайт | Уеб дизайн Бургас | Advertise with us | Terms of service | Контакти |